2 nye link attributes: Rel=”sponsored og rel=”ugc”

Alle der har en hjemmeside, skriver også en en masse indhold på denne, både for brugeren og for dem der arbejder med SEO også for Google. Når man skriver indhold på sin hjemmeside, laver man også udgående links der hvor det er relevant. Det er dog ikke altid man ønsker

Historien om rel=”nofollow” attributet

rel=”nofollow” har eksisteret i næsten 15 år og blev lanceret for at bekæmpe spam- og kommentar linkbuilding, hvor brugere på forums og andre blogs, skrev kommentarer eller opslag for at bygge et link fra den pågældende hjemmeside til deres. Med rel=”nofollow” HTML tagget blev det nu muligt for ejeren af en hjemmeside at sætte HTML tagget ind, således at andre brugere af deres hjemmeside ikke kunne bygge links på deres hjemmesiden uden samstykke.

De bedste steder at tilføje denne attribut er de faktiske links, som andre mennesker kan oprette. Så på denne side for eksempel ville kun linkene i kommentarer og linket umiddelbart efter “Indsendt af:” få attributten rel = “nofollow”.

Google 18 Januar 2005

Rel=”nofollow”

Standard link: Rel=”dofollow”

De to nye link attributes

Man kan se på lanceringen af de nye HTML tags til links på mange måder, jeg ser det som Googles kamp mod salg af sponsoreret links og artikler. Der har i den seneste tid været en del medieomtale på emnet linkbuilding og salg af links igennem artikler, som har til formål at manipulere

Rel=”sponsored”

Rel=”ugc”

Konklussion af de nye link attributes

OM MIG

Jeg har studeret og arbejdet med wordpress, konverterings- og søgemaskineoptimering og siden hen stiftet en virksomhed hvor jeg tilbød disse services for virksomheder. I dag hjælper jeg startups og iværksættere med overall-performance optimering.

SOCIALE MEDIER

Du kan følge mig på de sociale medier, jeg vil dog særligt have fokus på at få flere følgere på Instagram og udbygge min YouTube kanal. Så hvis du gerne vile følge mig, så vil jeg anbefale dig de to medier at gøre det på.

WEEKLY Q&A

Engang imellem vil jeg lave en YouTube video med en Q&A hvor jeg besvarer jeres spørgsmål til mig omkring et gevint emne omkring iværksætteri eller noget andet som jeg skriver eller snakker om på mine platforme.

spørgsmål

Let’s Work Together

TELL ME MORE ABOUT YOUR PROJECT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.