Der findes ikke mange danske SEO tools, men Morningscore har for alvor slået igennem på nationalt og internationalt plan med deres SEO værktøj.

Morningscore: Danmarks nye SEO tool

Morningscore, det er ikke sikkert du har hørt om det, men det er et forholdvis nyt dansk SEO tool eller SEO-værktøj som er kommet på banen. De fokusere på at ramme det internationale marked og har derfor valgt at lave deres værktøj på engelsk, hvilket er forståeligt. Morningscore er et billigere alternativ til mange andre SEO-værktøjer som ofte koster mange penge. Sammenligner med eksempelvis med SEO værktøjet Ahrefs, så er prisen for den billigste pakke næsten 3 gange dyrere hos Ahrefs end det er ved Morningscore.

Du kan også følge mig på Instagram og Facebook, så du kan holde dig opdateret på mine seneste artikler og vejledninger som kan hjælpe dig med at tjene flere penge på nettet.

Nyt dansk SEO vørktøj der samler alle funktioner i ét værktøj og gør SEO nemt og overskueligt.

Et gratis SEO værktøj til dig

Morningscore er ikke et gratis, men SEO værktøjer tilbyder en gratis prøveperiode på 14 dage hvor du kan teste værktøjet ud og se om det er noget for dig. På denne måde behøver du ikke at tage penge op af lommen eller ud af erhvervskontoen for at prøve kræfter med danmarks nok bedste SEO værktøj. Prøveperioden er helt gratis og uforbindende og du behøver ikke engang at registrerer dit bankkort for at komme i gang, således er du også sikret at du ikke bliver trukket nogen penge når din prøveperiode er slut.

De fleste vælger dog at købe en af de tre pakker som Morningscore tilbyder efter de 14-dags prøveperiode fordi værktøjet simpelthen er så godt som det er.

Det bedste danske SEO værktøj nogensinde

Der findes faktisk ikke så mange danske SEO-værktøjer og dette skyldes nok at konkurrencen er særdeles hård når det kommer til at udvikle værktøjer, om det er til søgemaskineoptimering eller online markedsføring. Det er ofte også dyrt at udvikle værktøjer af denne kaliber og kræver derfor også ofte funding/investering, som Morningscore også har fået under deres udvikling.

Udover Morningscore fra Odense, er der et andet SEO-værktøj fra Danmark som skiller sig lidt ud og det er Tiny Ranker som er udviklet i Aalborg. Tiny Ranker er dog mere beregnet for ranktracking (holde øje med placeringer på specifikke søgeord) og ikke så meget andet, hvorimod at Morningscore er et “all-in-one” SEO tool der har alle nødvendige funktioner som er professionelt SEO værktøj burde have.

Start din gratis prøveperiode

Morningscore tilbyder en fordelagtig 14-dags prøveperiode hvor du får indsigt i hvad Morningscore kan gøre for dig og din hjemmeside. Tryk på knappen herunder for at start din gratis prøveperiode hos SEO-værktøjet Morningscore.

I dybden med SEO værktøjet Morningscore

Morningscore værktøjet er beregnet for både nybegyndere og øvede SEO-udøvere og det passer derfor til enhver, hvad end du er ny til SEO eller har arbejdet med det i længere tid.

  • Søgeord
  • Sundhed
  • Links
  • Trafik
  • Missioner

Find dine søgeord

Morningscore finder automatisk dine indekserede søgeord, så du let og enkelt kan tilføje dem til din ranktracking og holde øje med dine placeringer.

Hvad Morningscore selv skriver om deres værktøj:

Explore Morningscore’s features and how they can help you grow your traffic. Here you will find a combination of both standard features you see in all-in-one SEO tools as well as new and unique ones that help you calculate your organic traffic potential.

Morningscore.io

Er du blevet fristet til at prøve det danske SEO-værktøj Morningscore, behøver du ikke tøve men blot begynde din gratis prøveperiode hos Morningscore, det tager ikke mere end 30 sekunder før du er i gang og du skal ikke engang registrerer noget betalingskort for at starte din prøveperiode.