Vælg billig strøm og spar penge på strømregningen

Strøm er noget af kedeligste at betale penge for, for du hverken kan se eller føle den (medmindre du har det lidt for sjovt derhjemme).

På samme måde som med forsikringer, så er strøm en væsenlig udgift som findes i de fleste hjem (forhåbenligvis).

Tilbage i 2003 hvor markedet åbnede, har forbrugere selv kunne vælge el-leverandør, dette betyder at du frit kan vælge hvem som skal levere din strøm.

Hvert kvartal udgiver Forsyningstilsynet en kvartalslig elprisstatistik som har til formål at gøre elpriserne mere transparante og gennemskuelige. Denne statistik viser udviklingen af prisen på strøm.

Find den billigste strømaftale - Tjek om du også kan spare penge! Udfyld formular og modtag flere tilbud - 100 % gratis og uforpligtende.

Få billig strøm hos den billigste el-leverandør

Hos Tjenestetorvet kan du finde billig strøm ved at indtaste dit postnummer. Når du har indtastet dit postnummer skal du udfylde dine kontaktoplysninger el-leverandører kan kontakte dig med deres tilbud.

Det er 100% gratis og uforpligtende at indhente tilbud på billig strøm.

Find billig strøm

100% gratis og uforpligtende tilbud på billig strøm

Elpriser – priser på strøm og gennemsnitlig strømforbrug

Hvor meget betaler man i strøm? I Danmark er elpriserne faktisk ikke særligt høje, men vores afgifter er derimod ikke noget at prale af. Som så mange andre afgifter, så er afgiften på strøm, ekstremt høj.

I Danmark er prisen for 1 kwh i gennemsnit

Hvert kvartal udgiver Forsyningstilsynet en statitik som giver forbrugere et overblik over elpriser for større gennemskuelighed. Den seneste rapport fra Forsyningstilsynet viser at den samlede elpris for en forbruger med et årligt forbrug på 4.000 kWh 215,06 øre/kWh.

Dette er et fald på mere end 8 øre/kWh i forhold til prisen i 4. kvartal 2019, som var på 223,43 øre/kWh.

Hvor mange kWh bruger en gennemsnits familie og hvad betaler man?

I Danmark har vi en tommelfingerregel der hedder at én person forbruger 1.600 kWh om året, så derfra kan man udregne hvor mange kWh man forbruger på et år, afhængig af størrelsen på husstanden.

Med en gennemsnitspris på 2,1506 kr. pr. kWh, vil en familie på 4 have et årligt kWh forbrug på 6.4 kWh

Find den billigste strømaftale

Elpriser – priser på strøm og gennemsnitlig strømforbrug

Gennemsnitlig strømforbrug / gennemsnitlig strømforbrug pr husstand /

Strømforbrug familie / priser på strøm / elpriser / priser på el

H2 titel

tekst

H2 Hvid

Tekst hvid

Leveringspligt på strøm

Det kan altid være skummelt at være afhængig af en uafhængig eller ny leverandør af strøm, men frygt ej.

I Danmark har man leveringspligt på strøm, hvilket betyder at uanset hvad der sker, så får du leveret strøm ud i dine stikkontakter i hjemmet. Så selvom du flytter fra eller til et nyt sted, eller din nuværende leverandør af strøm går konkurs, så får du strøm til boligen.

I disse ekstraordinære tilfælde hvor din oprindelige leverandør ikke kan levere strøm eller du står uden er kontrakt med en el-leverandør, så tager Forsyningstilsynet over og levere og sælger strøm, baseret på den gennemsnitslige pris på strøm.

H2 titel

Tekst

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg udgiver nye indlæg

Følg mig her

Følg mig på Instagram

Få gode råd om iværksætteri, økonomi og penge

Følg mig her