Find den billigste bilforsikring og spar tusindvis af kroner hvert år

HjemFind den billigste bilforsikring og spar tusindvis af kroner hvert år

Find den billigste bilforsikring og spar tusindvis af kroner hvert år

Når man skal finde en forsikring til bilen, handler det for de fleste om at finde den billigste bilforsikring og man glemmer ofte at se hvad forsikringen dækker eller ser bort fra selvrisikoen som kan være god at have sat lav, i tilfælde af uheld eller skader på bilen.

I denne artikel kan du finde svar alt omkring bilforsikringer samt hvor du kan finde den billigste bilforsikring til lige nøjagtig din bil.

Få svar på:

 • Hvad koster bilforsikring?
 • Hvad er afgørende for prisen på bilforsikring?
 • Hvad koster bilforsikring i gennemsnit?
 • Hvordan du finder den billigste bilforsikring
 • Hvorfor du skal have forsikring på din bil

Alt dette og meget mere vil du kunne finde i denne artikel som forhåbenligt hjælper dig videre med bilforsikringen og du finder det bedste forsikringsselskab og pris til at forsikre din bil.

Beregn prisen på bilforsikring

Hos Find Forsikring kan du finde priser på bilforsikring ved at indhente tilbud fra forskellige forsikringsselskaber, helt gratis. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen også vente på tilbuddene bliver sendt til dig.

Her får du et overblik over prisen på bilforsikring på din bil og du kan vælge det tilbud som passer dig bedst. På denne måde kan du spare tusindvis af kroner end hvis du derimod bare valgte det første forsikringsselskab du faldt over eller vælger det selskab som du allerede har forsikringer hos selvom de er meget dyrere på bilforsikring end konkurrenterne.

I gennemsnit spare brugere af portalen Find Forsikring op til 30% på deres forsikringer ved at indhente 3 uforpligtende tilbud (gratis). I forhold til bilforsikringer hvor gennemsnitsprisen er på 6000 kr. for ansvars- og kaskoforsikring, vil besparelsen være 1800 kr. om året.

Beregn pris på bilforsikring
Billigste bilforsikring

Hvad påvirker prisen på bilforsikring?

Det er ikke tilfældigt at unge mennesker eller nye billister skal betale mange penge for forsikring af bil, dette er baseret på statestikker som selvsagt påviser at nye billister og unge mennesker står bag majoriteten af uheld og skader som i sidste ende forsikringsselskaberne må betale, hvilket jo er formålet med en bilforsikring.

Men hvilke andre faktorer gør sig gældende for hvad prisen du skal betale på bilforsikring er, når du skal forsikre en bil?

Jeg har forsøgt at finde svaret på dette og har kommet frem til følgende faktorer som kan eller med sikker gør sig gældende når forsikringsselskaber skal give pris på bilforsikring:

 1. Din alder: Det siger sig selv, din alder spiller en stor rolle i forhold til prisen på bilforsikring. Kort fortalt, jo ældre du er, jo billigere bilforsikring kan du få.
 2. Bosted: Det kan lyde mærkeligt, men ved kaskoforsikringer hvor skader på bilen bliver dækket, så kan din adresse have meget at sige, i forhold til hvor ofte der anmeldes skader fra dette område og derfor spiller det en rolle i præmien du skal betale for bilforsikring. I storbyerne er det eksempelvis hyppigt med “bilka-buler” og derfor er præmien en smule højere end i forstaderne.
 3. Selvrisiko: Når du tegner forsikring på bilen kan du ofte bestemme din selvrisiko, dette er det beløb du betaler som egenandel når du melder en skade, jo højere selvrisiko du vælger, jo billigere bliver din forsikring.
 4. Kørsel: Når du skal tegne bilforsikring skal du oplyse hvor mange kilometer du forventer at køre, dette er vigtigt at holde sig indenfor da det kan påvirke din udbetaling ved skader hvis du ikke overholder dette. Samtidig kan det påvirke din pris på forsikring hvis du forventer at køre mange kilometer.
 5. Skader: Har du anmeldt forsikringsskader på bil før eller anmelder du en skade, kan dette påvirke prisen på din bilforsikring. Skal du tegne forsikring på bil med en lang liste af tidligere skader kan du forvente at prisen er højere end hos andre uden anmeldte skader.

Hvis du har svært ved at finde en billig bilforsikring eller en forsikring du klare at betale på den bil du har købt eller ønsker at købe, så kan du hos enkelte forsikringsselskaber sænke prisen yderligere. Det er forskelligt fra selskab til selskab, hvilke tilbud du kan få eller drage nytte af for at sænke prisen på din bilforsikring. Nogle af de tilbud du kan få er eksempelvis:

 • Kursus i kørsel
 • Fartmåler i bilen

Dette kan være fordelagtigt for dig som ønsker billig bilforsikring og er en fornuftig billist.

Sammenlign priser på bilforsikring

Som med alt andet, så er sammenligning af priser den bedste måde at finde den billigste pris på og det samme gælder dig som søger billig bilforsikring.

Hos Find Forsikring kan du indhente tilbud 100% uforpligtende og gratis og vælge det som passer dig, eller lade være! Det er helt op til dig. Får du ikke et tilbud som er bedre end det du har fundet selv, så er du hverken forpligtet eller skal høre for, ikke at benytte de tilbud som Find Forsikring har sendt dig.

Det vil sige du ingenting har at tabe ved at indhente tilbud igennem Find Forsikring, enten får du et bedre tilbud eller også har du forsøgt men uden held.

Sammenlign priser på bilforsikring
Billig forsikring til bil

Find tilbud på forsikring af bil

Som sagt, så er bilforsikring ikke billigt og det kan bestemt betale sig (bogstavligt talt) at finde det bedste og billigste tilbud på nettet på bilforsikring.

Du kan spare tusindvis af kroner hvert eneste år med den rette og en billigere bilforsikring, hvis du i dag betaler for meget.

Jeg har samlet en liste over steder du kan indhente tilbud på bilforsikring.

Find Forsikring: Indhent 3 tilbud på bilforsikring

Findforsikring.dk er en gratis portal hvor du kan indhente tilbud på næsten alle type forsikringer og dermed også bilforsikringer.

Tilbuddene er uforpligtende og gratis, du behøver derfor ikke benytte dig af et tilbud du har fået tilsendt. Vælger du én af de tilbud du får tilsendt fordi det er bedre end din nuværende bilforsikring, så er dette også 100% gratis.

Du har med andre ord ingenting at tabe ved at benytte dig af tilbudsportalen.

Find bilforsikring

Samlino: Indhent tilbud på bilforsikring

Samlino er på mange måder det samme som Find Forsikring, de har dog et langt større udvalg af services som du kan indhente tilbud fra. Deres tilbudsportal er simpel bygget op med 4 simple trin for at indhente tilbud på bilforsikring.

Sådan funger Samlino:

 1. FORTÆL OS OM DIN BIL: Indtast nummerplade, og vi finder din bil
 2. FORTÆL OS OM FØREREN AF BILEN: Således kan vi finde det billigste tilbud til netop dig
 3. VÆLG FORSIKRINGSBEHOV: Så kan vi bedst muligt finde den rette dækning
 4. SE DE BEDSTE PRISER TIL DIG: Sammenlign de uforpligtende forsikringstilbud
Indhent tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en bilforsikring i gennemsnit?2020-08-30T16:28:52+01:00

Den gennemsnitslige pris på bilforsikring går op og ned, de seneste årene har den gennemsnitslige pris gået ned. Den gennemsnitslige pris for ansvars- og kaskoforsikring ligger på omkring 6000 kroner om året.

Hos Find Forsikring kan du finde den bedste pris på bilforsikring ved at indhente flere forskellige tilbud fra flere forsikringsselskaber i danmark.

Hvad koster bilforsikring?2020-08-30T16:20:24+01:00

Priser på bilforsikring afhænger af den som tegner forsikringen og hvilke specifikationer bilen der skal tegnes forsikring på har. Hestekræfter og Newton i bilens motor har stor indflydelse på hvad bilforsikring koster. Samtidig er det dyrere for unge og/eller nye billister at tegne forsikring på bil, fremfor billister der har haft tegnet forsikring på deres bil i længere tid uden anmeldte skader.

Bilforsikring koster ofte mange penge, typisk betaler man 4000 – 8000 kr. for en ansvarsforsikring og hvis man ønsker kaskoforsikring kan prisen være helt op imod 30-40.000 kroner hvis du er ny billist og bilen er dyr.

Hos Find Forsikring kan du finde den billigste bilforsikring ved at indhente flere tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber.

Hvilken bilforsikring skal jeg vælge?

Har du fået flere forskellige tilbud på bilforsikring og er i tvivl om den billigste bilforsikring er den bedste? Som tidligere beskrevet, så er prisen jo ikke alt der gør sig gældende for hvilken bilforsikring man skal vælge når man skal forsikre en bil.

Kilder

Denne artikel er skrevet med hjælp fra nedenstående hjemmesider og kilder.

2020-09-05T14:07:31+01:0030-08-20|Spar penge|
Go to Top