Her finder du de bedste Black Friday og Black Week tilbud i 2020

HjemHer finder du de bedste Black Friday og Black Week tilbud i 2020
Black Friday

Her finder du de bedste Black Friday og Black Week tilbud i 2020

Black Friday står for døren hvilket betyder at du kan spare tusindvis af kroner på stort set alt! Kan du ikke vente til den 27. November 2020 så kan du allerede fra 19. og 21. November begynde at finde mange attraktive tilbud, dette kaldes Black Week og er opstarten til Black Friday, også her kan du finde fantastisk tilbud og spare masse penge på dine indkøb og julegaverne til 2020.

Deltag i Winemans store Black Friday skrabespil og vind fede præmier og ekstra rabatter.

Black Friday falder i år fredag 27.11.2020, dette er en af verdens største shoppingdage hvor der omsættes for flere milliarder i løbet af en dag, både på nettet og i butikkerne. I år bliver dog en smule anderledes med henblik på Corona-virussen (COVID-19) og de mange restriktioner hvilket betyder at en større del af Black Friday shoppingen foregår på nettet, mere end ellers.

Men uanset om du handler i butikken eller online, så kan du med garanti spare tusindvis af kroner på diverse indkøb, hvad end du skal købe elektronik, hårprodukter eller noget helt tredje. Black Friday er nemlig årets tilbudsdag og du kan spare en masse penge ved at handle julegaverne på denne dagen.

Blue Energi julekalender

Her finder du Black Week tilbud

Tekst

Black Week hos Illux

Black Week hos Illux: 23.-29. november 2020

Hos Illux kan du finde

Gå til illux

Shoppio: Skrab 3 ens og vind fede præmier

Black Week konkurrence hos Shoppio: Slutter 26.11.2020

Deltag i Shoppios store Black Friday skrabespil og vind fede præmier og ekstra rabatter.

Konkurrencen løber til og med 26 november.

Gå til Shoppio

Wineman: Skrab 3 ens og vind

Black Week konkurrence hos Wineman: slutter 26.11.2020

Deltag i Winemans store Black Friday skrabespil og vind fede præmier og ekstra rabatter.

Konkurrencen løber til og med 26 november.

Gå til Wineman

Her finder du Black Friday tilbud

Tekst

Black Friday hos Sinful

Black Friday hos Sinful: 27. November 2020

Sinful er stedet hvor du kan købe sexlegetøj og andre sjove ting til soveværelset, hvad end du er alene eller har en fast partner, så finder du noget der helt klart passer til dig hos Sinful. Du kan spare masse penge ved at handle på årets Black Friday hos Sinful.

Der er endnu ikke lagt nogle tilbud ud eller spoilers, så det handler om at følge med på dagen når de åbner op for besparelserne og tilbuddene på årets black friday 27. november 2020.

Gå til Sinful

Black Friday er bedre end Cyber Monday og Single’s days

Black Friday er uden tvivl den største shoppedag på jorden og besparelserne er langt højere end på de andre shoppingdage som eksempelvis Cyber Monday og Single’s Days.

I følge CNBC blev der handlet for $7.4 milliarder online i 2019 i USA, dette er det andet højeste beløb omsat nogensinde, hvoraf førstepladsen gik til Cyber Monday hvor der blev omsat for $7.9 millarder i USA. Næsten hvert eneste år stiger omsætningsbeløbet og i 2020 forventes det blive endnu vildere.

Black Friday og Black Week er en god måde at spare penge på julegave indkøbene og ikke mindst en lille ting eller to til sig selv. Alle virksomheder og butikker kæmper om kunderne og priserne bliver derfor presset helt i bund når årets Black Friday falder på Fredag den 27. November 2020.

Black Friday og Corona (COVID-19)

Der har været mange spørsmålstegn til hvor vidt Black Friday 2020 ville blive afholdt som følge av Corona-virussen (COVID-19) og med de restriktioner vi har nu hvor smittetallene er stigende og særdeles høje, så er man næsten tvunget til at handle online, dette er dog noget vi alle er vant til, da mesteparten shoppingen foregår på nettet i dag.

Med andre ord, ja der bliver Black Friday i 2020 og du kan allerede nu glæde dig til de mange gode tilbud og høje besparelser på julegaver og andre ting du måtte ønske dig at købe.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Black Friday?2020-11-20T13:44:46+01:00

Black Friday (dagen efter Thanksgiving, den sidste torsdag i November) er den største detailsalgsdag i USA, ofte betragtet som den uofficielle start af ferieshopping-sæsonen.

Hvornår er det black friday?2020-11-20T12:26:28+01:00

Black Friday falder i år d. 27.11.2020. Black Friday falder altid den fjerde fredag i November som i år er den 27 November.

Kilder

Denne artikel er skrevet med hjælp fra nedenstående hjemmesider og kilder.

2020-11-22T13:07:31+01:0020-11-20|Blog, Spar penge|
Go to Top