Spar penge på dit mobilabonnement med Netflix og andre streamingstjenester

HjemSpar penge på dit mobilabonnement med Netflix og andre streamingstjenester

Spar penge på dit mobilabonnement med Netflix og andre streamingstjenester

Et mobilabonnement med netflix eller andre streamingstjenester kan være en fordelagtig måde at spare penge i hverdagen på. Ved at sammensætte flere abonnementer ét sted, kan du oftest spare en del penge, hver eneste måned og dette kan du gøre med dine underholdningstjenster og dit mobilabonnement.

Mobilselskabet Telmore tilbyder en række mobilabonnementer med Netflix og andre streamingstjenester, som eksempelvis HBO nordic, Bookmate og TV2 Play. Dette mobilabonnement kalder de for Telmore Play.

I denne artikel har jeg samlet de bedste og billigste mobilabonnementer med Netflix og andre streamingstjenester, så du kan se hvor meget du kan spare ved at samle dine abonnementer med dit mobilabonnement.

Lige nu kan du få FRI tale samt 50 GB i hele EU, Norge, Island og Færøerne GRATIS i 2 måneder.

Mobilabonnement med streaming og musik

Med et mobilabonnement med streaming og musik kan være en god måde at få alt du vil, til en lavere pris fordi du sammensætter det i ét abonnement, fremfor flere individuelle.

Her på siden har jeg fundet de bedste mobilabonnementer som tilbyder streaming som Netflix, HBO Nordic, Viaplay og mange flere. Uanset hvad din guilty pleasure er og hvilke behov du har, så findes der et mobilabonnement for dig hvor du med stor sandsynlighed kan spare hundred- eller tusindvis af kroner om året.

Mobilabonnement Netflix

Mobilabonnement med Netflix, Viaplay og meget mere

Hos Telmore kan du få mobilabonnement med alle de største og mest kendte streamingstjenester som Netflix, Viaplay og HBO Nordic. Du kan spare tusindvis af kroner om året, hvis du sammensætter alle dine enkelte abonnementer til ét, sammen med dit mobilabonnement.

Med dette mobilabonnement kan du spare mest, hvis du alligevel har de streamings- og underholdningstjenester som du får med i mobilabonnementet.

Ser man på hvad hver enkelt abonnement koster, ser det således ud:

  • Kr. 129,-/md. for Bookmate
  • Kr. 89,-/md. for Netflix
  • Kr. 109,-/md. for HBO Nordic
  • Kr. 49,-/md. for TV2 Play
  • Kr. 99,-/md. for Viaplay

Havde du købt alle abonnementer hver for sig, ville det dermed koste dig kr. 475,- om måneden, dertil får du så et mobilabonnement med fri tale og fri data.

Alene på abonnementer på streamings- og underholdningstjenesterne spare du kr. 76,- om måneden og du får dermed gratis mobilabonnement.

Mobilabonnement med netflix viaplay
Læs mere om Telmore Play

Mobilabonnement med Netflix, HBO Nordic og TV2 Play

Har du ikke behov for så mange forskellige streamingstjenester, så er dette mobilabonnement måske mere for dig. Hos Telmore kan du også få et mobilabonnement med Netflix, HBO Nordic og TV2 Play samtidig med du får fri tale og fri data på mobilen, så du kan streame uanset hvor du er, når du vil og så meget som du vil.

Udover at du spare hundredvis af kroner om året ved at sammensætte din abonnementer hos Netflix, HBO Nordic og TV2 Play med dit mobilabonnement, så kan du lige nu spare kr. 170,- den første måned på dette mobilabonnement.

Mobilabonnementet koster kr. 299,- om måneden og indeholder følgende streamingstjenester som hver især koster:

  • Kr. 89,-/md. for Netflix
  • Kr. 109,-/md. for HBO Nordic
  • Kr. 49,-/md. for TV2 Play

Havde du eller har du alle abonnementer hver for sig, ville det koste dig kr. 247,- om måneden, herefter skal du så have dig et mobilabonnement med fri tale og data som koster minimum kr. 179,- om måneden hos CBB mobil. Dette giver dig en samlet månedlig udgift på kr. 429,- hvis du havde alle abonnementer hver for sig, køber du det derimod hos Telmore kan du få alt dette til blot kr. 299,- om måneden og spare kr. 127,- om måneden eller kr. 1524,- om året.

HBO Nordic TV2 Play Netflix
Læs mere om Telmore Play

Mobilabonnement med musik og underholdning

Er du ikke så meget til skærmtid men lyttetid? Så er et mobilabonnement med en musiktjeneste måske bedre til dig. Hos Telmore kan du få mobilabonnement med Telmore Musik som er deres streamingstjeneste for musik.

Mobilabonnement med fri data er vigtigt

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange penge kan man spare?2020-09-05T09:55:11+01:00

For at finde ud af hvor mange penge du kan spare på et mobilabonnement med Netflix, skal du se på hvilket mobilabonnement du har i dag, samt hvor mange streamingstjenester du har. Find den individuelle pris på hver enkelt abonnement og læg prisen sammen, derefter kan du besøge Telmore Play og se om der findes et abonnement som indeholder Netflix og dine andre underholdningstjenester og se om du spare penge ved at samle alle din abonnement, hvilket de fleste gør.

Kan man få Netflix med i sit mobilabonnement?2020-09-05T09:37:51+01:00

Ja, du kan sagtens få Netflix og mobil i ét og samme abonnement. Blandt andet hos Telmore kan du købe mobilabonnement inkl. streamingstjenesten Netflix og mange andre underholdningstjenester, dette kalder de Telmore Play.

Kilder

Denne artikel er skrevet med hjælp fra nedenstående hjemmesider og kilder.

2020-09-06T11:43:09+01:0005-09-20|Spar penge|
Go to Top