Sparetips – Spar penge i hverdagen

HjemSparetips – Spar penge i hverdagen
Sparetips – Spar penge i hverdagen2020-09-19T15:18:24+01:00

Spar penge i hverdagen

Lær hvordan du kan spare penge i hverdagen

Det bedste måde at spare penge på er ved at spare penge i hverdagen

For det er nemlig i hverdagen, hvor vi sviper betalingskortet på tankstationen at pengene fosser ud af kontoen uden man ligger mærke til det.

Men det er ikke kun når vi har betalingskortet oppe af lommen, at vi ofte snyder os selv, de årlige udgifter til forsikringer, internet og mobiltelefon er ofte et surverænt sted at spare mange penge og det tager ingen tid at finde et bedre tilbud end det man har i dag.

Så i stedet for at snyde dig selv, så lad mig hjælpe dig med at spare penge i hverdagen, så du har råd til mere af det du har lyst til.

Billigere forsikring
Sparetips

Blog om at spare penge

Spar penge artikler og guides

Spar penge på forsikring
Spar penge på forsikring

Hvordan spare man penge?

+10 måder du kan spare penge på og hvordan

1. Winefamily: Spar penge på vin

Winefamily byder på hundredvis af forskellige vine til konkurrencedygtige priser. Deres koncept er fra bonde til bord og skære derfor mellemledet over og kan dermed give dig endnu bedre priser på vin en hos de fleste andre konkurrenter. Du kan oprette dig som medlem 100% gratis og få tilgang til billigere vine på nettet.

Winefamily.dk

2. Findforsikring: Spar penge på forsikring

Findforsikring er en tilbudsportal hvor du kan indhente gratis og uforpligtende tilbud på forsikring i mange størrelser og former. Du kan blandt andet finde forsikringer indenfor indo, bil, ulykke- og sundhed, dyr og mange flere. Det eneste du skal gøre et at vælge den forsikring du ønkser tilbud fra også får du automatisk tilsendt 3 tilbud på nye forsikringer.

Findforsikring.dk

3. Tjenestetorvet: Spar penge på strømregningen

Tjenestetorvet – Indhent gratis og uforpligtende tilbud på strøm, så du kan spare flere penge i hverdagen ved at betale mindre i strøm med billigere strøm. Strøm er noget vi alle bruger og betaler (mange) penge for uden helt at få følelsen af at man får noget for det, så hvorfor betale for meget? Med Tjenestetorvet kan du hente uforpligtende og gratis tilbud på strøm.

Tjenestetorvet.dk

4. Spiir: App der hjælper med at spare penge

Spiir – Hvad gør dig glad? Flybilletter til Paris? En lækker kaffe to-go? Fredagsøl med vennerne? Uanset, hvad der gør dig glad, hjælper vi dig med at få råd til det. Med Spiir er det easy peasy at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig og hjælper dig med at blive mere økonomisk bevidst, så du nemmere kan prioritere dine penge på det, der gør dig glad.

Spiir.dk

5. For Resten: Spar penge på mad

For Resten er en App udviklet af forbrugerrådet Tænk. Med App’en kan du finde opskrifter på mad du kan lave med de rester og ting du har tilbage i køleskabet. Med andre ord, kan du slippe at handle og undgå madspild, ved at lave madretter med det du allerede har i køleskabet. På denne måde kan du også spare dig selv for de impulskøb som ofte opstår når man er ude at handle.

Taenk.dk

Undgå madspild og spare penge

Hver dag kaster danskerne mad i skraldespanden, hvorfor?

Madspild er ikke bare tungt for pengepungen

Læs mere om madspild

Ofte stillede spørgsmål

Go to Top