by Steffen Fonvig

Share

by Steffen Fonvig

Share

Hvad er Airbnb

Du har med garanti hørt om det før, Airbnb – Boligudleje til fremmede, turister eller nogen der har brug for én enkelt nat eller to fordi de har et vigtigt møde i en anden by og finder hotellerne for dyre.

Uanset hvad så, så må man indrømme at Airbnb er et attraktivt alternativ for dig som ønsker overnatning udenbys og priserne er som oftest noget helt andet en hvis du havde valgt et hotel.

Airbnb kan også være en lukrativ måde at tjene lidt ekstra i hverdagen eller weekenden hvis du alligevel ikke selv er hjemme.

Fordele ved Airbnb:

  • Få gode råd og viden om nærområdet af værterne
  • Nogle værter er særdeles gæstfrie
  • God kundeservice
  • Enkelt og let
  • Billigt alternativ
Hvad er Airbnb

Med Airbnb kan du spare massevis af penge på dine ophold i udlandet eller andre byer nationalt. Populariteten blandt leje- og udleje af Airbnb-boliger har eksploderet og årsagen er ganske enkel, det er vildt smart, og ikke mindst billigt. Du kan leje boliger, ferieboliger og andre typer oplevelser, fra 1 til x dage.

Hvordan fungerer Airbnb

Airbnb er en platform hvor du kan finde boliger du kan leje eller selv udleje dit hjem til fremmede og dermed tjene penge. Måden det fungerer på for dig som ønsker at prøve at overnatte i en Airbnb-bolig, er ved at du går ind på hjemmeside www.airbnb.com og søger efter det område du ønsker at bo i, hvor mange gæster og hvilken dato du ønsker at tjekke ind og ud på.

Herefter trykker du “Søg” og nu får du alle de valgmuligheder Airbnb har at byde på af overnatningsmuligheder, det er enkelt og let.

Kunne du godt tænke dig at prøve et Airbnb ophold, så vil jeg anbefale dig at benytte en rabatkode til Airbnb eller kuponkode airbnb, på denne måde kan du spare penge første eller næste gang du skal overnatte igennem Airbnb.

Er du i tvivl om det er sikkert at benytte portalen, Airbnb, så læs de mange anmeldelser af portalen og ikke mindst de boliganmeldelser som andre gæster har skrevet om de forskellige steder de har overnattet, så slipper du unødvendige overraskelser på ferien.

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Related Posts

  • Kryptovalutamarkedet kan være et af de mest lønsomme investeringsmarkeder at investere i hvis man investerer på det rette tidspunkt og sælger igen før markedet synker, modsat kan det også være et sted hvor du hurtigt kan miste 90-99% af det investerede beløb, med andre ord, kryptovaluta er ikke for alle. Er du i tvivl om […]

  • Der er ingen tvivl om, at massage er utroligt godt for både krop og sjæl. Det har så mange fordele at få massage jævnligt, og hvis du endnu ikke har gjort det til en vane for dig selv at få massage, er det måske nu, du skal lave om på det. At få massage kan […]

  • Virksomhedsregnskab, budgetter og bogføring er ikke det sjoveste, men noget man som selvstændig bare må leve med, læs her hvordan du enklest kommer i mål. Jeg har drevet virksomhed i mange år, faktisk helt siden 2013 hvor jeg åbnede min første hjemmeside og virksomheden Fonvig Group som jeg driver den dag i dag. Første gang […]

  • Forsikringer er noget vi alle må slide med i løbet af livet, hvad end det er til hus, fritid eller bil, men hvordan undgår man at betale for meget? Få svaret her! Med små 30 år på bagen og tidligere bil-, og husejer, så er forsikringer bestemt noget jeg kender til. Forsikringer er dyre og […]