by Steffen Fonvig

Share

by Steffen Fonvig

Share

Hvorfor vælger så mange WordPress

Når der skal udvikles en ny hjemmeside, blog eller webshop, så er WordPress det oplagte valg for de fleste, men hvorfor?

Det estimeres at der er mere end 1,3 millard aktive hjemmesider i verden, i en ny undersøgelse fra NetCraft anslåes det at 455.000.000 af alle hjemmesider er bygget helt eller delvis med content mangement systemet WordPress. De skriver selv:

I undersøgelsen fra juli 2020 modtog NetCraft svar fra 1.234.228.567 websteder på tværs af 260.658.118 unikke domæner og 10.221.919 computere, der vender mod internettet. Dette repræsenterer en gevinst på 9,47 millioner websteder og 180.000 computere, men et tab på 1,75 millioner domæner.

Hvorfor vælger så mange WordPress

WordPress er og har længe været den største spiller indenfor CMS’er og vil nok være det længe fremover, da det tager langt tid at omlægge 455 millioner hjemmesider fra ét CMS til en andet.

WordPress vil være bedste længe

Der er mange nye CMS’er på markedet og det kan være svært at finde ud af hvilket CMS man skal vælge når man skal bygge en professionel WordPress hjemmeside eller få et webbureau til at bygge en for sig, men du kan roligt vælge WordPress.

WordPress har siden sin lancering i 2003 udviklet sig enormt og der går ikke længe mellem opdateringerne i det populære CMS, dette er for følge den globale udvikling på nettet og udvikle nye funktioner samt gøre det endnu lettere for dem der ønsker selv at lave deres hjemmeside.

Som med alt i verdenen, så er udbud og efterspørgsel nøglen til alt og hjemmesider er ingen undtagelse.

Dette betyder, at så længe WordPress sidder på majoriteten af hjemmesiderne udviklet med CMS, så vil dette være det mest understøttede, omtalte og opdaterede CMS, da der ligger flest penge i dette marked, kontra et CMS med 5, 10 eller 15 millioner aktive hjemmesider.

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Related Posts

  • Kryptovalutamarkedet kan være et af de mest lønsomme investeringsmarkeder at investere i hvis man investerer på det rette tidspunkt og sælger igen før markedet synker, modsat kan det også være et sted hvor du hurtigt kan miste 90-99% af det investerede beløb, med andre ord, kryptovaluta er ikke for alle. Er du i tvivl om […]

  • Der er ingen tvivl om, at massage er utroligt godt for både krop og sjæl. Det har så mange fordele at få massage jævnligt, og hvis du endnu ikke har gjort det til en vane for dig selv at få massage, er det måske nu, du skal lave om på det. At få massage kan […]

  • Virksomhedsregnskab, budgetter og bogføring er ikke det sjoveste, men noget man som selvstændig bare må leve med, læs her hvordan du enklest kommer i mål. Jeg har drevet virksomhed i mange år, faktisk helt siden 2013 hvor jeg åbnede min første hjemmeside og virksomheden Fonvig Group som jeg driver den dag i dag. Første gang […]

  • Forsikringer er noget vi alle må slide med i løbet af livet, hvad end det er til hus, fritid eller bil, men hvordan undgår man at betale for meget? Få svaret her! Med små 30 år på bagen og tidligere bil-, og husejer, så er forsikringer bestemt noget jeg kender til. Forsikringer er dyre og […]