Steffen Fonvig

Blogger, Iværksætter & Marketer

Det er de færreste som kender mig og jeg har ikke nogen vilde ambitioner eller ønsker om at dette skal ændre sig, jeg elsker hvad jeg laver og gør det fordi jeg syntes det er sjovt og samtidigt er det udfordrende.

Jeg er dansk iværksætter som tilbage i 2013 etablerede min første og eneste virksomhed, Fonvig Group som på nuværende tidspunkt lever i bedste velgående men med bopæl i Oslo, Norge hvor jeg flyttede op i 2018.

Mit erhver har ændret sig løbende som mit ekspertise-område har udviklet sig. Tilbage i 2013 hvor jeg startede ud med min virksomhed, ville jeg egenligt lave min egen webshop, men uden kapital og samarbejdspartnere stod hele opgaven på mig selv. Heraf lærte jeg mig selv at lave hjemmesider i det velkendte CMS WordPress.

Sidenhen fik jeg udarbejdet en fin hjemmeside og webshop til mit kommende brand “Hyfda”, som webshoppen skulle hedde. Men nu stod jeg med næste udfordring, hvordan får jeg kunder? Her faldt jeg over den attraktive og spændende markedsføringsstrategi SEO eller søgemaskineoptimering som mange kender det.

Jeg kastet mig over SEO og blev som nyforelsket i denne kunstform som jeg kan lide at kalde det. Herefter havde jeg fået opbygget et nogenlunde fundament for at skabe et web- og marketingsbureau, hvilket jeg gjorde. Herfra har jeg hjulpet utallige danske og udenlandske virksomheder med hjemmeside udvikling og søgemaskineoptimering.

I dag arbejder jeg stort set kun på mine egne hjemmesider som er Capitis.no, Pengerguide.no og denne blog selvfølgelig. Om jeg nogensinde får skudt min egen webshop i gang vides ikke, men det er i overvejelserne endu.