Tjen penge på betalte undersøgelser og spørgeskemaer online

HjemTjen penge på betalte undersøgelser og spørgeskemaer online

Tjen penge på betalte undersøgelser og spørgeskemaer online

Er det muligt at tjene penge online ved at besvare betalte undersøgelser og spørgeskemaer? Ja det kan du og du kan komme i gang på få minutter.

At tjene penge på nettet er en dyd og der findes mange forskellige måder at gøre det på, i denne artikel kan du finde svaret på én af de mange gode måder at tjene penge online på som ikke kræver at du har andet end en PC eller mobil med tilkobling til internettet, nemmere bliver det ikke.

I artiklen finder du også svar på ting som:

  • Hvor mange penge man kan tjene på betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet
  • Hvordan du kommer i gang med betalte undersøgelser online
  • Hvorfor du burde tjene penge på undersøgelser og spørgeskemaer

Og meget mere, læs videre i artiklen og begynd at tjen penge online med denne smarte metode.

Blue Energy banner

De bedste steder at tjene penge på undersøgelser online

Her kan du finde tips og guides til hvordan du kommer i gang med betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet.

At tjene penge på betalte undersøgelser på nettet er en simpel måde at tjene penge på som ikke kræver de store kompetancer eller midler, det er 100% gratis at komme i gang og det tager ofte under 5 minutter fra du starter til du har oprettet og aktiveret din konto på et brugerpanel. Herefter får du tilgang til spørgeskemaer og brugerundersøgelser på nettet som du kan besvare mod fede belønninger eller penge udbetalt til din bank- eller Paypal konto.

Der findes som sagt mange forskellige steder hvor du kan blive belønnet for at svare på spørgeskema og betalte undersøgelser på nettet, blandt de bedste finder du virksomheder som:

Det er de samme krav de stilles på disse brugerpaneler

Tjen penge på betalte undersøgelser og spørgeskemaer online

Hvordan kan man tjene penge på betalte undersøgelser?

Det kan næsten lyde for godt til at være sandt, men dine svar og meninger er mere værd en du tror.

Grunden til at denne pengemetode eksisterer er, at firmaer er på jagt efter brugbar data, som i dette tilfælde er svar på spørgsmål fra den almene befolking eller en specifik målgruppe, dette er også årsagen til at du skal indtaste alder og køn når du opretter en bruger på et brugerpanel som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet.

Sådan tjener du mest mulig på forbrugerundersøgelser

Betalte undersøgelser og spørgeskemaer eller forbrugerundersøgelser, hvordan tjener man mest?

Den bedste måde at tjene mest muligt på forbrugerundersøgelser er ved at oprette dig hos flere forskellige paneler. På denne måde får du flest mulige spørgeskemaer og undersøgelser du kan besvare hver måned og dermed tjene mest muligt.

Nogle brugerpaneler tilbyder også bonuser, konkurrencer og andre former for ekstra belønning hvis du er en aktiv bruger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tjener man penge på forbrugerundersøgelser?2020-08-28T18:24:30+01:00

Måden du kan tjene penge på dine svar på er ved at oprette dig hos et brugerpanel som eksempelvis Norstatpanel eller Opinionsland, her søger virksomheder efter svar på deres forbrugerundersøgelser og du bliver belønnet for de undersøgelser du besvarer. Hos nogle brugerpaneler kan du få gavekort, rabatter og fordele mens andre tilbyder kontanter udbetalt til din Paypal- eller bankkonto.

Hvor meget kan man tjene på betalte undersøgelser online?2020-08-28T06:25:40+01:00

Det er forskelligt fra brugerpanel til brugerpanel hvor meget du kan tjene på en måned, de fleste steder kan du tjene op til 1200-1500 kr. Du kan dog tilmelde dig flere forskellige brugerpaneler som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer og dermed tjene endnu flere penge.

Oversigt over de forskellige brugerpaneler

Her kan du få den fulde oversigt over brugerpaneler du kan tilmelde dig gratis og tjene penge online ved at svare på spørgeskemaer og brugerundersøgelser.

Jeg har lavet listen kronologisk, så det bedste brugerpaneler kommer først.

Tjen penge på spørgeskemaer hos Norstatpanel

Norstatpanel er anerkendt brugerpanel som samarbejder med velkendte virksomheder som Psyma, Travelzoo og Ennova, for at nævne nogle få. Norstat tilbyder en betalt undersøgelse når du først har oprettet en bruger og derefter vil du få tilsendt og blive notificeret når du modtager nye undersøgelser og spørgeskemaer du kan svare på og blive belønnet for.

Hos Norstatpanel kan du blandt andet få:

  • Gavekort: Vælg blandt vores udvalg af gavekort
  • Aktivitetslotteri: Tjen lodder og vind seje præmier
  • Loyalitetsprogram: Ved at besvare flere undersøgelser, låser du op for nye fordele
Opret gratis bruger

Opret en gratis bruger hos Norstatpanel og begynd at tjen penge på betalte brugerundersøgelser og spørgeskemaer på nettet.

Tjen penge på undersøgelser hos Opinionsland

Opinionsland samarbejder med store kendte virksomhed som blandt andet Zalando, Paypal og Just-eat.

Du kan optjene fordele og belønninger hos blandt andet Zalando, Imerco og Just-eat. Du kan også vælge at indløse din optjente point hos Opinionsland til rigtige penge overført direkte til din Paypal konto. For 1000 point får du 70 DKK udbetalt til Paypayl.

Opinionsland er fyldt med fordele for dig der vil i gang med betalte brugerundersøgelse på nettet:

  • Det er gratis at tilmelde sig
  • betaling for hver undersøgelse
  • Få indfyldelse på fremtiden
Opret gratis bruger

Opret en gratis bruger hos Opinionsland og begynd at tjen penge på betalte brugerundersøgelser og spørgeskemaer på nettet.

Min erfaring med betalte undersøgelser på nettet

Enkel og let måde at tjene penge online.

Betalte spørgeskemaer og undersøgelser på nettet er den nok enkleste måde at tjene penge online på og komme i gang med. Som sagt kræver det ikke de store værktøjer eller erfaring indenfor nogen bestemt områder.

Det er netop dine ærlige svar og meninger som de forskellige firmaer er interesseret i, hvilket de får når de rækker ud til almene mennesker igennem brugerpaneler som Norstatpanel og Opinionsland.

Jeg anbefaler dig som ønsker at øge din indtægt hver måned, at prøve betalte undersøgelser og spørgeskemaer som en ekstra indkomst, hvis du fortryder er du ikke bundet til at forsætte, du kan blot stoppe med at benytte panelerne.

Også aktuelt i udlandet:

Det er ikke kun i Danmark du kan tjene penge på at besvare undersøgelser online, denne indtjeningsmetode er verdenskendt og der findes utallige af brugerpaneler som tilbyder betalte spørgeskemaer i Norge, Sverige og mange andre lande.

Kilder

Denne artikel er skrevet med hjælp fra nedenstående hjemmesider og kilder.

2020-10-25T15:26:35+01:0028-08-20|Tjen penge online|
Go to Top