Tjen penge på betalte undersøgelser og spørgeskemaer online

Tjen penge på betalte undersøgelser og spørgeskemaer online

Er det muligt at tjene penge online ved at besvare betalte undersøgelser og spørgeskemaer? Ja det kan du og du kan komme i gang på få minutter.

At tjene penge på nettet er en dyd og der findes mange forskellige måder at gøre det på, i denne artikel kan du finde svaret på én af de mange gode måder at tjene penge online på som ikke kræver at du har andet end en PC eller mobil med tilkobling til internettet, nemmere bliver det ikke.

I artiklen finder du også svar på ting som:

 • Hvor mange penge man kan tjene på betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet?
 • Hvordan du kommer i gang med betalte undersøgelser online?
 • Hvorfor du burde tjene penge på undersøgelser og spørgeskemaer?

Og meget mere, læs videre i artiklen og begynd at tjen penge online med denne smarte metode.

Kom i gang med det samme

Tilmeldingen hos YouGov tager under 5 minutter også er du i gang med at tjene penge på betalte undersøgelser på nettet. På denne måde kan du få en ekstra indtægt hver eneste måned ved at svare på spørgeskemaer online, enkelt og let.

Kom i gang

Sådan tjener du mest mulig på betalte undersøgelser

For at tjene mest mulig på spørgeskemaer og betalte undersøgelser online er det en god idé at oprette sig hos flere forskellige brugerpanel som tilbyder denne fordelagtige indtjeningsmetode. Der findes mange forskellige brugerpanel hvor du kan oprette dig kvit og frit.

Blandt de mest populære brugerpanel som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet, finder du:

Her kan du finde tips og guides til hvordan du kommer i gang med betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet.

At tjene penge på betalte undersøgelser på nettet er en simpel måde at tjene penge på som ikke kræver de store kompetancer eller midler, det er 100% gratis at komme i gang og det tager ofte under 5 minutter fra du starter til du har oprettet og aktiveret din konto på et brugerpanel. Herefter får du tilgang til spørgeskemaer og brugerundersøgelser på nettet som du kan besvare mod fede belønninger eller penge udbetalt til din bank- eller Paypal konto.

Spin, vind og find din lykkeprofil for 2021, så deltager du i konkurrencen om 10 x 11 lotterilodder.

Oversigt over brugerpaneler i danmark

Herunder kan du finde en oversigt over brugerpaneler i danmark som tilbyder betalte undersøgelser på nettet. Du kan oprette dig 100% gratis på de forskellige brugerpanel og komme i gang allerede i dag.

YouGov

Tilmeld dig YouGov Panelet og svar på undersøgelser. Bliv belønnet med point og præmier!

YouGov er er anerkendt og internationalt brugerpanel som tilbyder spørgeskemaer og betalte undersøgelser på nettet.


Registrering hos YouGov:

Det er enkelt og let at tilmelde sig YouGov brugerpanel, det tager under 2 minutter og du kan

Ved tilmelding får du automatisk en velkomstbonus på 100 YouGov-point, så det er med at slå til mens dette tilmeldingstilbud er aktuelt.


Optjening af point:

For at optjene point som kan benyttes til udbetaling skal du besvare spørgeundersøgelser i dit brugerpanel efter registrering.


Udbetaling af optjente point:

Hos YouGuv kan du ikke få udbetalt dine point i kontanter, men du kan derimod benytte dem til at købe luksus gavekort hos Sendentanke.dk eller bruge dem til at deltage i deres attraktive lotteri.

YouGov skriver selv: Men du bliver også belønnet for din mening. For hver undersøgelse, du besvarer, modtager du point, som du kan bruge til at købe gavekort eller lægge i vores lotteri.


Luksus gavekort:

Som panelmedlem hos YouGov kan du anvende dine point til at købe Luksus Gavekort fra Sendentanke.dk. Gavekortet giver dig mulighed for at vælge mellem mere end 100 forskellige butikker, webshops og oplevelser.

Du kan vælge imellem Luksus Gavekort på 100 kr. (2000 point), 300 kr. (3500 point) og 500 kr. (5000 point). Når du bestiller et gavekort, vil du i løbet af 1–2 hverdage modtage en e-mail direkte fra Sendentanke.dk med dit gavekort samt en guide, som forklarer, hvordan du indløser dit gavekort.


Lotteri:

En anden måde du kan indløse- eller udbetale din optjente YouGov-point på, er i deres lotteri. Her kan du få ét lod for hver point du vælger at bytte, du skal minimum bytte 100 point, dermed får du 100 lodder i YouGov-lotteriet. Der udloddes 2 præmier i dette lotteri til en samlet værdi á 20.000 kr. hver eneste måned, præmierne er som følger:

 • Præmie 1: Luksusgavekort på 15.000 kr.
 • Præmie 2-5: Luksusgavekort på 5.000 kr.

Luksusgavekort fra Sendentanke.dk giver dig mulighed for at vælge mellem mere end 100 forskellige butikker, webshops og oplevelser.

YouGov skriver selv: Som panelmedlem hos YouGov kan du hver måned deltage i vores lotteri med de point du har optjent via undersøgelser.


Henvisninger:

Hos YouGov finder du også et attraktivt henvisningsprogram, hvor du med et unikt link kan få bonus-point overført direkte til din YouGov profil. Dette er en anden og fordelagtig måde at optjene YouGov-point på som du kan benytte til din udbetaling i form af luksus gavekort eller deltagelse i YouGov-lotteriet.

YouGov skriver selv: For hvert nyt medlem, der tilmelder sig via dit henvisningslink og gennemfører mindst seks undersøgelser, modtager du 200 bonus-point, som indsættes direkte på din YouGov-konto.

Du finder dit unikke affiliate link under “Panel” når du er logget ind på din YouGov profil. Del linket med andre, hvis de herefter opretter sig efter at have benyttet sig af dit link vil du modtage 200 bonus-point fra YouGov når de har gennemført minimum 6 undersøgelser- og spørgeskemaer på deres YouGov profil.

Gå til YouGov

Anmeldelse af YouGov

Opinionsland

Del dit synspunkt, og optjen belønninger, du ikke vil gå glip af, ved at deltage i online undersøgelser.

Opinionsland er en af de få brugerpanel som tilbyder kontante udbetaling af dine optjente point, dog på den betingelse at de udbetales til din PayPal-konto. Dette er dog et betalingssystem som er ganske anerkendt og de fleste af os har og bruger i vores dagligdag.


Registrering hos Opinionsland:

For at registrerer sig på Opinionsland skal du


Gå til Opinionsland

Anmeldelse af Opinionsland

Toluna

Påvirk nogen af verdens største mærker med Toluna!

Toluna er


Registrering hos Toluna:


Gå til Toluna

Anmeldelse af Toluna

Mitpanel

Kan brugerundersøgelser være sjove at være med i?! Fortæl os, hvad du tænker, og optjen gavekort, vouchers og kontanter!

Mitpanel


Registrering hos Mitpanel:


Norstatpanel

Norstatpanel er et seriøst firma som samarbejder med store velkendte brands som Børsen, Deloitti og Bosch, for at nævnte nogle få. De bestræber sig på at sammensætte de rigtige brugere på nettet med de rette firmaer for at få det bedst mulige resultat.


Registrering hos Norstatpanel:

På samme måde som mange andre brugerpanel som tilbyder forbrugerundersøgelser, så er tilmelding enkel og let når du skal registrerer dig hos Norstatpanel. Det tager under 5 minutter at oprette en bruger hos Norstatpanel, så har du tilgang til de forbrugerundersøgelser og meningsmålinger som Norstatpanel tilbyder.

Når du har oprettet en bruger hos Norstatpanel vil du modtage din første undersøgelse som alle modtager kaldet “Velkomst undersøgelse”. Denne undersøgelse tager cirka 5 minutter at besvare og er rettet mod alle brugere på nettet. Når du har besvaret denne undersøgelse vil du modtage 2 Norstat mønter og 10000 stjerner


Hvad er Norstat mønter?

Norstat mønter er en fiktiv virtuel valuta som du kun kan benytte på Norstat’s platform. Denne virtuelle valuta kan du veksle til kuponer som du kan bytte til rigtige varer, give donationer eller købe gavekort til velkendte butikker i Danmark. Med andre ord, så kan du bytte dine Norstat mønter til en masse fede ting fra udvalgte steder valgt af Norstatpanel, du kan få nytte af i den virkelige verden.

Med Norstat mønster kan du også købe lodder til Norstatpanels Kvartalslotteri hvor du kan vinde 1 x rejsegavekort af 10.000 kroner, 3 x Magasin gavekort af 2.500 kroner, 5 x Magasin gavekort af 1.000 kroner og 10 x Magasin gavekort af 250 kroner.

Det er kun medlemmer af Norstatpanel som kan deltage i deres kvartalslotteri og 1 lod koster 10 Norstat mønter.


Hvad er Stjerner?

Stjerner er belønningssystemet for Norstatpanels loyalitetsprogram. Her handler det om at at opretholde så højt et aktivitetsniveau kontinuerligt. På denne måde får du hurtigere, flere fordele som du kan drage nytte af når du benytter Norstatpanel. Noget som er særdeles fedt ved at benytte Norstatpanel som brugerpanel er også der Aktivitetslotteri. Vi har tidligere skrevet lidt om dette, her kan du læse mere om fordelene ved aktivitetslotteriet. Aktivitetslotteriet er et kvartalslotteri, dette betyder at der trækkes vindere i denne konkurrence 4 gange om året.

Der trækkes lod om en lang række præmier og der er altid mere end én vinder. I September måned vil der blive trukket lod om nedenstående præmier:

 • Førstepræmie: Rejsegavekort til en værdi af 11 000 dkk
 • Andenpræmien: Rejsegavekort til en værdi af 3 500 dkk
 • Tredjepræmien: Gavekort til Amazon på en værdi af 1 000 dkk
 • Fjerdepræmien: 500 Norstat mønter
 • Femtepræmien: 100 Norstat mønter

Du opnår automatisk ét lod i kvartalslotteriet for hver gang du besvarer og fuldfører en undersøgelse. Du kan også købe dig til flere lodder med de Norstat mønter du optjener når du har besvaret og fuldført en undersøgelse.

Fordele og ulemper ved brugerpaneler

Fordele

 • Let at komme i gang
 • 100% gratis
 • Kræver ingen kapital

Ulemper

 • Tidskrævende
 • Ikke godt betalt
 • Kedeligt

Ofte stillede spørgsmål

[fusion_faq filters=”no” number_posts=”-1″ post_status=”” cats_slug=”betalte-undersoegelser-online” exclude_cats=”” orderby=”date” order=”DESC” featured_image=”” type=”” boxed_mode=”” border_size=”” border_color=”” background_color=”” hover_color=”” divider_line=”” title_font_size=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_boxed_mode=”” icon_box_color=”” icon_alignment=”” toggle_hover_accent_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Hvad er et brugerpanel?

Er brugerpanel som YouGov, Opinionsland og Toluna er virksomheder som arbejder med meningsmålinger for andre virksomheder. Med andre ord, så opretter de spørgeskemaer og undersøgelser på vegne af virksomheder med hensigten at finde den almene befolknings holdning og mening til et givent emne.

Denne data, information og besvarelserne benyttes til at produkt- og virksomhedsudvikle samt markedsføre på den mest lønsomme og fordelagtige måde. Det er af samme grund du bliver belønnet- og eller betalt for at besvare undersøgelser hos de forskellige brugerpanel.

Brugerpaneler og betalte undersøgelser er en fin måde at tjene penge på og få en ekstra indtægt hver måned. Selvom det ikke er store penge man tjener per undersøgelse, så kan det blive til lidt, hvis man tilmelder sig hos flere brugerpaneler og er en hyppig bruger af dette.

Hvor mange penge kan man tjene på forbrugerundersøgelser?

Det er svært at sige hvor meget eller hvor lidt du kan tjene på betalte undersøgelser eller forbrugerundersøgelser hos de forskellige brugerpaneler, typisk vil du tjene i omegnen af 50 kr./timen hvis du sidder med det konstant.

Du vil dog opleve at gå tom for undersøgelser og spørgeskemaer hvis du blot er tilmeldt hos ét brugerpanel, det er af samme grund jeg anbefaler man opretter sig hos flere forskellige brugerpanel, således man får flest mulig undersøgelser og meningsmålinger man skal besvare og dermed bliv belønnet mest mulig.

Men selv hvis man opretter hos alle brugerpanel som er tilgængelige i danmark, vil man opleve at der ikke er flere forbrugerundersøgelser at besvare, såfremt man sidder intenst med dette hver eneste dag i flere timer.

Hvordan kan man tjene penge på meningsmålinger?

Det kan næsten lyde for godt til at være sandt, men dine svar og meninger er mere værd en du tror.

Grunden til at denne pengemetode eksisterer er, at firmaer er på jagt efter brugbar data, som i dette tilfælde er svar på spørgsmål fra den almene befolking eller en specifik målgruppe, dette er også årsagen til at du skal indtaste alder og køn når du opretter en bruger på et brugerpanel som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet.

Min erfaring med betalte undersøgelser på nettet

Enkel og let måde at tjene penge online.

Betalte spørgeskemaer og undersøgelser på nettet er den nok enkleste måde at tjene penge online på og komme i gang med. Som sagt kræver det ikke de store værktøjer eller erfaring indenfor nogen bestemt områder.

Det er netop dine ærlige svar og meninger som de forskellige firmaer er interesseret i, hvilket de får når de rækker ud til almene mennesker igennem brugerpaneler som YouGov og Opinionsland.

Jeg anbefaler dig som ønsker at øge din indtægt hver måned, at prøve betalte undersøgelser og spørgeskemaer som en ekstra indkomst, hvis du fortryder er du ikke bundet til at forsætte, du kan blot stoppe med at benytte panelerne.

Også aktuelt i udlandet:

Det er ikke kun i Danmark du kan tjene penge på at besvare undersøgelser online, denne indtjeningsmetode er verdenskendt og der findes utallige af brugerpaneler som tilbyder betalte spørgeskemaer i Norge, Sverige og mange andre lande.

Kilder

Denne artikel er skrevet med hjælp fra nedenstående hjemmesider og kilder.

Join to newsletter.

Curabitur ac leo nunc vestibulum.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Continue Reading

Get a personal consultation.

Call us today at (555) 802-1234

Request a Quote

Aliquam dictum amet blandit efficitur.