Tjen penge på Facebook

Selv med få følgere på Facebook kan du faktisk tjene fornuftige penge. Her er guiden der fortæller dig hvordan du tjener penge på Facebook.

Lær hvordan du kan tjene penge på Facebook hvad end du er influencer eller ejer en populær facebook gruppe eller side

Introduktion…

Facebook er meget mere en seflies og deling af hverdagens strabasser. Facebook er et fantastisk sted at tjene penge og et værktøj for mange når de arbejder med online markedsføring i deres virksomhed. Men hvordan tjener man penge på Facebook og er det overhovedet muligt?

I denne artikel vil jeg komme med flere forskellige måder du kan tjene penge på med det sociale medie Facebook. Er du en influencer der også har en profil på det sociale medie Instagram og gerne vil lære hvordan du kan tjene penge på din Instagram profil, så har jeg også lavet en guide for dette.

I denne guide vil jeg forsøge at besvare spørgsmål omkring indtjening på Instagram og hyppigt stilte spørgsmål som:

 • Kan man tjene penge på Facebook?
 • Hvor mange følgere skal man have for at tjene penge på Facebook?
 • Hvordan du kan tjene penge på Facebook?

Også vil jeg samtidig fortælle dig om +3 måder hvorpå du kan tjene penge med Facebook:

 1. Tjen penge med affiliate marketing på Facebook
 2. Tjen penge på Facebook opslag
 3. Sælg produkter på Facebook med din egen webshop

Artiklen er selvsagt målrettet indtjening på det sociale medie Facebook, men mange af metoderne kan også overføres til andre sociale medier som eksempelvis Instagram.


Den bedste og enkleste måde at tjene penge på Facebook med er igennem affiliate marketing sammen med affiliate netværket Partner-ads.

Du kan oprette en bruger helt gratis og komme i gang allerede i dag. Så har du tilgang til mere end +1000 forskellige danske virksomheder som du kan begynde at promovere på din Facebook og begynde at tjene penge allerede i dag.


BLIV PUBLISHER

Kom i gang som affiliate publisher helt gratis.

Tjen penge på sociale medier som Facebook og Instagram med affiliate netværket Partner-ads

Kan man tjene penge på Facebook?

Alle kan tjene penge med Facebook!

Som noget andet i livet skal du være vedvarende og ikke give op, hvis din kampagne ikke fungerer første gang. For de fleste af disse forslag vil kvaliteten af ​​din Facebook-profil være din bedste måde at gøre et første indtryk på.

Der er masser af spammere på Facebook, der lover verden og aldrig følger. Du ønsker ikke at være en af ​​disse mennesker, da dine chancer for at tjene penge vil være tynde. Sørg for, at din Facebook-profil får det til at se ud som om du er en rigtig person. Læg et billede af dig selv eller dit forretningsemblem i dit profilbillede eller forsidefotosektion.

Hvor mange følgere skal man have for at tjene penge på Facebook?

Det afhænger helt af hvilken metode du ønsker at benytte for at tjene penge på Facebook kombineret med faktorer som:

 • Følgerengagement
 • Niché
 • Indholdet

Har du eksempelvis en side eller gruppe hvor der sidder populære og kendte eksperter blandt adminpanelet som laver indhold til siden/gruppen, så kan det være særligt interessant for nogle virksomheder at få eksponering på din side, grundet der høje interesse i det indhold som kommer fra en specifik person.

Følgerengagement:

Det er vidt forskelligt hvor aktivt og engagemeret en side er. En Facebookside med 1 mio. følgere kan have færre aktive medlemmer end en side med bare 100.000 følgere, altså en 10. del af følgerne. Det er her følgerengagement kommer ind i billedet. Det bedste er at have så høj en engagementprocent som mulig, dette får du ved at få dine medlemmer og følgere til at deltage, kommenterer og debatere i dine opslag.

Hvordan du kan tjene penge på Facebook?

Der findes mange forskellige måder at tjene penge på Facebook, men ikke alle er lige lønsomme, ej er alle velegnet til enhver type side eller niche. Det er derfor individuelt hvilken måde der er bedste at tjene penge på Facebook med.

Det vigtigste for at få succes med at tjene penge på Facebook og andre sociale medier er at du har følgende:

 • Niché du brænder for
 • Højt følgerengagement
 • Mange følgere
 • Godt indhold

Hvis du formår at have en Facebookside eller grupppe der indeholder de 4 ovenstående elementer, så er du rigtigt godt stillet til at tjene penge på Facebook. Herefter er det bare at prøve sig frem med de forskellige måder man kan tjene penge på og vælge den som fungere bedst.

+3 måder at tjene penge på Facebook

Jeg har fundet frem +3 måder du kan bruge til at tjene penge på Facebook helt gratis og som virker.

 1. Tjen penge med affiliate marketing på Facebook
 2. Tjen penge på Facebook opslag
 3. Sælg produkter på Facebook med din egen webshop

1. Tjen penge med affiliate marketing på Facebook

Mit favoritområde og den metode som jeg mener er den bedste at tjene penge på med sociale medier er selvfølgelig affiliate marketing.

Affiliate marketing er en super enkel måde at tjene penge på, hvad end du driver en blog, Instagramprofil eller en Facebookside. Med 5 enkle trin kan du komme i gang med at tjene penge på Facebook med affiliate marketing:

 1. Opret dig hos Partner-Ads
 2. Find annoncører
 3. Del dit unikke affiliate-link
 4. Modtag provision for leads & salg
 5. Få udbetaling direkte til din bankkonto

Partner-ads findes også på Norsk og Svensk, så du får tilgang til både Danske, Norske og Svenske affiliate-programmer og annoncører når du opretter dig hos dem.

2. Tjen penge på Facebook opslag

En anden måde at tjene penge på med Facebook er igennem sponsorede indlæg.

Et sponsoreret indlæg er et indlæg hvor du promoverer en specifik virksomhed eller et produkt mod en aftalt provision.

Dette ligner lidt på affiliate marketing, men du er sikret et fast beløb og bliver ikke betalt per lead eller kunde du sender videre til virksomheden fra din Facebook. Dette kan være både positivt og negativt. Hvis du har en særdeles høj følgerengagement, så kan det jo være virksomheden tjener langt mere end de har betalt dig og der havde du måske været bedre stillet økonomisk hvis du havde valgt affiliate marketing-vejen.

3. Sælg produkter på Facebook med din egen webshop

Har du en særdeles god Facebook gruppe eller side kan det være fordelagtigt for dig at lave din egen webshop og sælge din produkter til dine følgere på Facebook. Der kræver selvfølgelig at de produkter du lægger op på webshoppen har en vis sammenhæng med den gruppe eller side som du har på Facebook for at opnå de bedste resultater.

Husk at der er et par ting, du ikke kan sælge på Facebook, inkluderer:

 • Alkohol Ulovlige stoffer
 • Tobak skydevåben
 • Dyr
 • Spil til rigtige penge
 • Visse sundhedsprodukter

Generelt kan du sælge alt på Facebook, som du kan købe i en lokal butik uden at skulle vise et foto-id eller en recept.

Den bedste måde at tjene penge på Facebook

Det er svært at sige hvilken måde der er den bedste at tjene penge på Facebook da det afhænger af hvordan du har formået at anskaffe dit publikum.

Men oftest er den bedste måde at tjene penge på uden den store indsats igennem affiliate marketing og hvis du ønsker at kickstarte din indtjening kan du lave din egen blog som du sammenkæder med din Facebook gruppe eller side. Dette er en særdeles god måde at få flytte sine besøgende over på en mere købs- og konverteringsvenlig platform som du samtidigt kan benytte til at anskaffe trafik igennem andre kanal, som eksempelvis Instagram og Google.

 • Sådan kommer du i gang med affiliate marketing

Du behøver ikke at hyre et webbureau for at få en hjemmeside, det er enkelt og nemt at lave sin egen hjemmeside med WordPress og igennem de mange guides på nettet, heriblandt mine egne som du finder her på hjemmesiden.

Du kan også følge mig på Instagram og Facebook, så du kan holde dig opdateret på mine seneste artikler og vejledninger som kan hjælpe dig med at tjene flere penge på nettet.

Join to newsletter.

Curabitur ac leo nunc vestibulum.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Continue Reading

Get a personal consultation.

Call us today at (555) 802-1234

Request a Quote

Aliquam dictum amet blandit efficitur.