hvordan tjener man penge på youtube

Den simple guide til at tjene penge på YouTube

Lær hvordan du kan tjene penge på YouTube og bliv klogere på de forskellige YouTubers og hvordan de tjener så mange penge på de populære video medie.

Den bedste måde at tjene penge på YouTube på er uden tvivl affiliate marketing. Hvis du ikke er YouTube-partner fordi du ikke har nok seer eller subscribers, så er affiliate marketing også en alternativ måde at tjene penge ved på YouTube, da dine affiliate links kan ligges i beskrivelsen af videoen.

Affiliate marketing er let at komme i gang med, det eneste du skal gøre er at oprette dig hos et affiliate netværk, som eksempelvis Partner-Ads også finde de annoncører du ønsker at promovere og som passer til din Instagram profil, så er du i gang.

Drømmer du om at blive den næste store YouTuber som PewDiePie eller MrBeast og samtidig leve af dette? Så er denne artikel og guide for dig.

I denne artikel vil jeg komme med flere forskellige måder du kan tjene penge på YouTube på, uden de store eller nogen former for startudgifter. Det er ikke kun på YouTube du kan benytte disse metoder, mange af disse måder kan du også benytte til at tjene penge på Instagram.

I denne guide vil jeg besvare spørgsmål og komme omkring emner som:

  • Hvordan tjener man penge på YouTube?
  • Alternative måder at tjene penge på YouTube
  • Sådan kan du tjene penge på YouTube
  • Hvor mange penge kan man tjene på YouTube?
  • Hvem tjener flest penge på YouTube?
  • Hvem tjener flest penge på YouTube?

Artiklen er målrette dig som ønsker at tjene penge online ved hjælp af det sociale medie og videodelingsplatform YouTube.

Tjen penge med affiliate markedsføring:

Du kan enkelt og let komme i gang med affiliate marketing og få tilgang til tusindvis af annoncører du kan promovere ved at tilmelde dig et affiliate netværk, de som jeg tjener mest hos og anbefaler dig at tilmelde dig hos er:

Når du har tilmeldt dig som affiliate publisher kan du se og ansøge om at få lov til at annoncere for andre virksomheder og opnå en høj provision eller procentsats af det beløb som omsættes gennem dit affiliate link som du deler. Enklere bliver det ikke at tjene penge på sociale medier og platforme.

Indholdsfortegnelse

Kom i gang med affiliate markedsføring

Tilmeld dig et eller flere affiliate netværk og få tilgang til tusindvis af annoncører du kan promovere imod høje kommisioner og udbetalinger.

Adservice

Hos Adservice finder du de bedste lead-kampagner og får automatisk udbetalt din affiliate-indtjening månedsvis når du overstiger 1000 kroner på saldoen og denne er betalt af deres annoncører.

Bliv publisher

Digital Advisor

Digital Advisor er også et stort dansk affiliate netværk med hele 700 annoncører fordelt på flere nordiske lande og finder annoncører som Arriva, Telmore og CBB for at nævne nogle af de mest kendte.

Bliv publisher

Hvordan tjener man penge på YouTube?

Der er flere måder du kan tjene penge YouTube

Måder at tjene penge i YouTube-partnerprogrammet Du kan muligvis tjene penge på YouTube gennem følgende funktioner: Annonceringsindtægter: Få annonceindtægter fra display-, overlay- og videoannoncer. Kanalmedlemskab: Dine medlemmer foretager tilbagevendende månedlige betalinger i bytte for specielle frynsegoder, som du tilbyder. Vareshylde: Dine fans kan gennemse og købe officielle mærkevarer, der vises på dine overvågningssider. Super Chat & Super Stickers: Dine fans betaler for at få deres meddelelser fremhævet i chatstrømme. YouTube Premium-indtægter: Få en del af abonnementsgebyret for en YouTube Premium-abonnent, når de ser dit indhold.

Har du brug for 1000 abonnenter på YouTube for at få betalt?
Ja og nej. Hvis du ønsker at få betalt direkte via YouTube / Google Adsense, har du brug for mindst 1.000 abonnenter. Derefter er betalingstærsklen $ 100, hvor du ikke får betalt, før du opfylder det fra annonceindtægter.

Får YouTubers betalt for likes?
Nej, YouTube betaler ikke for likes på dine videoer Disse metoder tager lidt mere arbejde og dedikation, hvorfor du ønsker at planlægge forude, når du starter din kanal og tænke på, hvordan du kan tjene penge på dine videoer uden at bekymre dig om antallet af likes, du får.

Hvor meget tjener man på youtube pr visning
hvor mange abonnenter skal man have på youtube for at tjene penge

Kan man tjene penge på YouTube uden annoncer?
Du kan absolut tjene penge på Youtube uden at afhænge af annoncer. Desværre er de fleste mennesker ikke opmærksomme på, at du kan tjene bådbelastninger med penge på YouTube uden at afhænge af annoncer eller uden at skulle have hundreder af tusinder af abonnenter.

Hvor mange penge kan man tjene på YouTube?

Kort sagt betaler reklamefirmaer som Google og YouTube YouTubers pr. 1000 visninger. Du får ikke betalt for hver enkelt visning. Årsagen til at holde 1000 visninger er at holde indtægtsberegningen enkel og let at forstå. I gennemsnit tjener en YouTube-video omkring $ 4 pr. 1000 visninger.13. februar 2020

De faktiske priser, som en annoncør betaler, varierer normalt mellem $ 0,10 til $ 0,30 pr. Visning, men gennemsnit ud på $ 0,18 pr. Visning. I gennemsnit kan YouTube-kanalen modtage $ 18 pr. 1.000 annoncevisninger. Dette svarer til $ 3 – $ 5 pr. 1000 videovisninger.15. okt. 2019

Lønnen ligger i gennemsnit mellem $ 0,006 og $ 0,015 pr. Sidevisning, men det er hurtigt og nemt. YouTube-annoncepriser er endnu lavere. YouTube deler 55% af sine annonceindtægter med videoskabere som i gennemsnit $ 7,60 pr. 1.000 annoncevisninger. Det betyder, at du får omkring $ 4,18 for hver 1.000 visninger af annoncer, der vises på dine videoer.

Hvem tjener flest penge på YouTube?

Spørgsmålet om hvem der tjener flest penge på YouTube er et bredt spørgsmål, da de fleste større YouTubere har mange tilhørende indtjeningskilder foruden den direkte annonce indtjeningen på deres YouTube-videoer.

Hvis man tager udgangspunkt i udelukkende indtjeningen fra annoncer på YouTube videoerne, så kan man hurtigt regne ud hvem der tjener flest penge igennem medier YouTube.

#1 Bedst betalte YouTube kanal:

T-series‘ YouTube kanal blev tilmeldt og har dags dato (18-04-2020) på deres YouTube kanal.

#2 Bedst betalte YouTube kanal:

Cocomelon‘s YouTube kanal blev tilmeldt 2. sep. 2006 og har dags dato (18-04-2020) 58.117.566.604 visninger på deres YouTube kanal.

#3 bedst betalte YouTube kanal:

SET India‘s YouTube kanal blev tilmeldt

Der er dog en faktorer som ikke er medregnet i dette regnestykke og det er hvilke annoncer som bliver vist på de forskellige videoer, men hvorfor spiller det en rolle?

Jo skal du se, det er forskelligt hvor

Rigeste YouTubers:

De rigeste YouTubers bliver stadig yngre og yngre!

Lilly Singh: $ 14 millioner dollars.
Sean McLoughlin: $ 16 millioner dollars.
Anastasia Radzinskaya: $ 18 millioner dollars.
Logan Paul: 19 millioner dollars.
Jake Paul: 19 millioner dollars.
Felix Kjellberg: $ 20 millioner.
Colleen Ballinger: $ 30 millioner.
Daniel Middleton: 45 millioner dollars.

Hvordan får man udbetalt sin YouTube-indtjening i 2020?

Ofte stillede spørgsmål

Konklusion

Your Content Goes Here

Kilder

  • Kilde

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg udgiver nye indlæg

Følg mig her

Følg mig på Instagram

Få gode råd om iværksætteri, økonomi og penge

Følg mig her