Boxer: VIND 2.988 kr.
Du er her :Hjem»Indlæg»Tjen penge»Hvordan tjener man penge på Instagram?

Hvordan tjener man penge på Instagram?

Udgivet 30/01/21

Tjen penge på Instagram

Hvordan tjener man penge på Instagram?

Selv med få følgere på Instagram kan du faktisk tjene fornuftige penge. Her er guiden der fortæller dig hvordan du tjener penge på Instagram.

Den bedste måde at tjene penge på Instagram på er uden tvivl affiliate marketing. Særligt for dig som har +10000 følgere og mulgiheden for “swipe up” og dirigere dine følgere til eksterne hjemmesider.

Affiliate marketing er let at komme i gang med, det eneste du skal gøre er at oprette dig hos et affiliate netværk, som eksempelvis Partner-Ads også finde de annoncører du ønsker at promovere og som passer til din Instagram profil, så er du i gang.

I denne artikel vil jeg komme med flere forskellige måder du kan tjene penge på med det sociale medie Instragram. Er du en influencer der også har en profil på det sociale medie Instagram og gerne vil lære hvordan du kan tjene penge på din Facebook, så har jeg også lavet en guide for dette

I denne guide vil jeg forsøge at besvare spørgsmål omkring indtjening på Instagram og hyppigt stilte spørgsmål som:

Kan man tjene penge på instagram?
Hvor mange følgere skal man have for at tjene penge på instagram?
Hvordan du kan tjene penge på Instagram?
Artiklen er selvsagt målrettet indtjening på det sociale medie Instagram, men mange af metoderne kan også overføres til andre sociale medier som eksempelvis Facebook.

Indholdsfortegnelse

Kom i gang med affiliate markedsføring

Tilmeld dig et eller flere affiliate netværk og få tilgang til tusindvis af annoncører du kan promovere imod høje kommisioner og udbetalinger.

Adservice

Hos Adservice finder du de bedste lead-kampagner og får automatisk udbetalt din affiliate-indtjening månedsvis når du overstiger 1000 kroner på saldoen og denne er betalt af deres annoncører.

Bliv publisher

Digital Advisor

Digital Advisor er også et stort dansk affiliate netværk med hele 700 annoncører fordelt på flere nordiske lande og finder annoncører som Arriva, Telmore og CBB for at nævne nogle af de mest kendte.

Bliv publisher

Kan man tjene penge på instagram?

Det korte svar er ja, du kan sagtens tjene penge på Instagram. Der findes faktisk mange influencers i både Danmark og verden som lever godt af deres annoncering på Instagram.

Der findes mange forskellige måder at tjene penge på Instagram på og det er individuelt hvilken metode som er den bedste for den enkelte, da det afhænger af parametre som:

Antal følgere
Engagementsprocent
Niché
Og mange andre parametre. Men oftest så er affiliate marketing den bedste og enklest måde at tjene penge på med sin Instagram-profil.

Hvor mange følgere skal man have for at tjene penge på instagram?

Hvis du nu undrer dig over, hvor mange følgere du har brug for for at begynde at skaffe reelle indtægter, er det korte svar “ikke så mange som du tror.” Det lange svar afhænger af faktorer, der spænder fra: Hvilken niche du er i, og hvor let du direkte kan binde det til en produktkategori (mode, mad, skønhed og fitness er populære nicher, baseret på top-hashtags på Instagram) Hvor engageret din tilhængere er (100 000 falske følgere vil ikke udgøre meget) Hvilke indtægtskanaler du udforsker

Naturligvis, jo mere engagerede tilhængere du har, jo bedre. Se vores tip til, hvordan du får flere følgere på Instagram. Mens topinstagrammere tjener tusinder af dollars pr. Post, har selv dem med små men engagerede opfølgninger på 1.000 potentialet til at begynde at tjene penge.

Hvordan du kan tjene penge på Instagram?

Der findes som sagt mange måder at tjene penge på med sin Instagram-konto og den bedste måde at tjene penge på er for de fleste igennem affiliate marketing.

Bliv affiliate partner
Arbejd med brands på sponsorerede indlæg
Åbn din egen online butik
Men det er selvfølgelig individuelt hvilken måde der er bedst og for influencers som Kylie Jenner, så er sponsorede indlæg nok den enkleste og bedste måde at tjene penge på med Instagram, da virksomhederne har en tiltro til hendes følgere og antallet er på et så højt niveau at selvom engagementsniveauet og målgruppen ikke er helt i skapet, så vejer antallet op for dette og virksomhederne gavner derfor af at betalte store summer penge for et indlæg på hendes Instagram-profil.

Men det er de færreste der har 167 mio. følgere på Instagram som Kylie Jenner har og derfor er sponsorede indlæg ikke altid det oplagte valg, hvis du ønsker at tjene penge på Instagram.

Affiliate marketing og Instagram

Der findes rigtigt mange måder at tjene penge på med en Instagram-profil. Jeg har forsøgt at finde de mest effektive og almene måder at tjene penge på som du kan benytte dig af, uanset dit følgerantal og din niché, så du kan begynde at tjene penge på Instagram allerede i dag.

I min guide til hvordan du tjener penge på Instagram har jeg inkluderet 3 forskellige måder du kan tjene penge på, som følger:

Bliv affiliate partner
Arbejd med brands på sponsorerede indlæg
Åbn din egen online butik
Det bedste måde at tjene penge på Instagram på fra min optik er affiliate marketing.

Affiliate marketing handler om at promovere forskellige virksomheders services og produkter igennem et unikt link. Når én af dine følgere på Instagram følger dit unikke link og udfører den nødvendige handling påkrævet for udbetaling af provsion, så får du penge. Det er individuelt for hver enkelt affiliate-kampagne hvad der skal til for at udløse en provsion, det kan være alt fra køb af produkter på virksomhedens hjemmeside til deltagelse i en konkurrence eller tilmelding af nyhedsbrev.

+3 måder at tjene penge på Instagram

Jeg har arbejdet med affiliat marketing, passiv indtjening, online markedsføring og mange andre måder at tjene penge på nettet i mange år og har udfra min egen erfaring samt min søgen på nettet fundet de bedste og mest effektive måder at tjene penge på Instagram på.

De tre måder du kan tjene penge på Instagram på er alle gratis og kræver ikke at du skal betale en krone for oprettelse nogen steder eller gøre en helt masse mærkeligt. Det er en ligetil guide for dig som arbejder som influencer på det sociale medie Instagram og du kan komme i gang uanset om du har 100 eller 100.00 følgere på Instagram.

1. Tjen penge med affiliate marketing på Instagram

I modsætning til en influencer er et affiliate marketing mere investeret i at omsætte for partnermærket – ikke kun skabe opmærksomhed – i bytte for en provision. Dette gøres typisk med et sporbart link eller en unik promokode for at sikre, at klik faktisk oversættes til salg.

Da Instagram endnu ikke tillader links andre steder end din biograf, kan du kun fokusere på et produkt ad gangen, hvis du vælger at stole på tilknyttede links, hvilket gør promokoder til en bedre mulighed for Instagram, da du faktisk kan integrere dem i dine indlæg .

Bemærk: Du kan nu tilføje links til Instagram-historier for at åbne nye indkomstmuligheder som en influencer. Overvej at nå ud til en af ​​de mange onlinehandlere, der tilbyder tilknyttede programmer. Eller du kan udforske populære markedspladser som: ClickBank.

Et affiliate netværk med en niveaubaseret kommission, der er åben for alle. RewardStyle.

Et eneste invitation til mode og livsstil, der tilbyder 20% provision. Amazon Associates. En populær mulighed, der betaler 10% provision. Selvom det lyder som et talespil, er affiliate marketing også en kunst, og du har en bedre chance for succes, hvis du har en plan om at gå ind i det og udvide din online tilstedeværelse til at omfatte et websted og andre marketingkanaler.

Tip: Affilierede links kan være lange og grimme, så jeg anbefaler en URL-forkortelse som bit.ly, især hvis de går i din Instagram-bio.

2. Arbejd med brands på sponsorerede indlæg

Udtrykket “influencer” bliver smidt meget rundt i disse dage. En influencer er dybest set alle, der har opbygget sig et online ry ved at gøre og dele fantastiske ting online. For deres publikum er påvirkere smagsmænd, trendsættere og betroede eksperter, hvis meninger om visse emner respekteres.

Mange mærker kan bare ikke konkurrere med det, så de samarbejder med påvirkere på sponsorerede stillinger, der hjælper med at få ordet ud om deres produkter. Men det er ikke kun størrelsen og rækkevidden på din Instagram-konto, som mærker ønsker – det er dit publikums tillid og engagement med dit indhold.

Det kan være svært at afbalancere din indtægt som en influencer og din integritet som skaber, men hvis du ikke er afhængig af din Instagram-marketingindkomst for at forblive flydende, har du altid friheden til at være selektiv over de mærker, du arbejder med, bare da mærker vil være selektive med hensyn til de Instagrammers, de arbejder med.

Hvordan man beslutter, hvad man skal opkræve som influencer:

Disse influencer-aftaler involverer typisk oprettelse af indhold – Instagram-annoncer, et indlæg, en video eller en historie – og vil undertiden indeholde tilladelse for mærket til at bruge dette indhold på deres eget sted eller i en annonce. De fleste af disse tilbud er omsættelige og kan involvere en enkelt post eller en hel kampagne i bytte for et gebyr, et gratis produkt, en service, en gave, løftet om eksponering eller en kombination af disse.

Husk, når du forhandler om, at du ikke kun tilbyder indhold, men adgang til dit publikum – en potentielt stor rækkevidde på en af ​​de mest populære sociale platforme rundt omkring – og brugsrettigheder. I en undersøgelse med 5.000 påvirkere sagde omkring 42%, at de opkrævede DKK 200 til DKK 400 pr. Post – bare for at give dig en idé om, hvad nogle mærker er villige til at betale, og hvordan man kan forhandle, baseret på de kort, du har. Endelig er det vigtigt som influencer at også kende dit eget publikum.

Hvad er sammensætningen af ​​dit publikum, og hvad er dit engagementsprocent (samlet engagement divideret med dit antal følgere)? Du kan grave op numre for at sikkerhedskopiere dette i din Instagram Analytics-rapport, hvis du er skiftet til en virksomhedskonto. Dette vil hjælpe dig med at være forberedt, når det er tid til at forhandle.

Sådan finder du mærker at arbejde med:

Hvis du er stor nok, er chancerne for, at mærker finder dig. Men du kan også kigge efter mærker, du kan arbejde med, der er på et lignende niveau med hensyn til personlighed og værdier, så dit publikum ikke har lyst til at være “udsolgt.

Du kan kontakte dem direkte for at prøve at finde ud af en aftale, men du kan også liste dig selv på en af ​​de mange påvirkermarkeder derude for at øge dine chancer for at blive opdaget, herunder: Föhr.

Tilslut din Instagram, blog, YouTube-kanal og andre sociale platforme for at skabe et influencer-“kort”, der viser dine forskellige profiler og total rækkevidde for mærker, der handler efter et partnerskab. Du kan også få adgang til en liste over mærker og deres ønsker, så du kan tage initiativ til at nå ud også. Grapevine. Hvis du har 5.000 eller flere tilhængere, kan du liste dig selv på Grapevine-markedet for muligheden for at arbejde med ligesindede mærker. Crowdtap. Udfør opgaver med oprettelse af små indhold for at tjene belønninger.

Dette er godt, hvis du har et mindre publikum. Kun tilgængelig i USA. indaHash. Mærker poster kampagner, du kan deltage i. Opret et billede med de specificerede hashtags på Instagram og få betalt. Du har brug for mindst 700 engagerede følgere for at være kvalificerede. Reglerne varierer, når det kommer til sponsoreret indhold, men for at være på den sikre side og respektere dit publikums tillid, kan du overveje at tilføje en #sponsored hashtag for at indikere sponsorerede indlæg.

3. Åbn din egen webshop

Den tredje og sidste måde du kan tjene penge på med din Instagram-konto er ved at åbne din egen webshop.

Har du et solidt antal følgere som er aktive og følger dig for dit indhold og du klarer at få flyttet disse følgere fra Instagram til et andet medie, som eksemplevis en hjemmeside eller hvis du er god til at få dine følgere til at besøge dit bio-link, så kan du helt sikkert også få dem til at besøge og købe produkter på din egen webshop.

Det er ikke svært at lave sin egen webshop og hvis du ikke har kompetencerne til at lave din egen webshop kan du prøve at samarbejde med et webbureau der kan lave en hjemmeside med tilhørende webshop til dig mod promovering og opslag på din Instagram. På denne måde kan du få en gratis webshop og begynde at tjene penge på din Instagram-konto samtidig med at du hjælper et webbureau med at få flere kunder.

Den bedste måde at tjene penge på Instagram

Som sagt, så er affiliate marketing en af de bedste måder at tjene penge på for de fleste, medmindre du har en stor mængde følgere og dermed stor efterspørgsel fra potentielle samarbejdspartnere der vil betale store summer penge for at du poster billeder der reklamér for deres virksomhed.

Hvis dette ikke er tilfældet for dig, så findes der mådes hvor du kan øge din indtjening og det er ved at udvide dit eget brand ved at lave din egen hjemmeside gratis med tilhørende blog.

Dermed får du mulighed for at skrive artikler og indlæg hvor du kan promovere forskellige

Dette er også særligt attraktivt for dig som har under 10.000 følgere og dermed Swipe-up funktionen der kan sende dine følere direkte videre til en given hjemmeside, som eksempelvis et affiliate-link.

En anden fordel ved at lave din egen hjemmeside og blog er, at du kan begynde at få organisk trafik igennem søgemaskinen Google og dermed få endnu flere følgere og tjene endnu flere penge som influencer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tjener man penge på Instagram?2021-02-11T13:22:27+00:00

Der findes mange forskellige måder at tjene penge på Instagram. De mest almindelige metoder er sponsorede indlæg, affiliate marketing og samarbejde med brands og virksomheder.

Konklusion

Instagram er en fin og let måde at tjene penge på nette på og kan være særdeles lukrativt.

Kilder

Denne artikel er skrevet af Steffen Fonvig i samarbejde med nedenstående kilder. Artiklen kan indeholde sponsoreret indhold og affiliate links.

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg udgiver nye indlæg

Følg mig her

Følg mig på Instagram

Få gode råd om iværksætteri, økonomi og penge

Følg mig her
Go to Top