Introduktion

Hvis du er som folk flest, uden at jeg skal træde nogen over tåerne, så er du ganske skeptisk til alt hvad der hedder meditation, mindfulness, yoga og ikke mindst spiritualitet og dette forstår jeg vældig godt, for sådan var jeg selv engang. Jeg er som folk flest, i den forstand at jeg er ganske logisk styret og jeg må kunne se, høre og føle resultateter før jeg kan tro på noget og det er nøjagtigt derfor jeg har valgt at kombinerer min blog med både de 4 tidligere nævnte emner og fysiologi, psykologi og neurologi.

Dengang jeg selv startede med personlig udvikling, faldt jeg hurtig over mange ligheder mellem det +15.000 år gamle spirituelle system kaldet yoga eller videnskaben af yoga og de mange værktøjer som man benytter, heraf meditation og mindfulness. Herefter begyndte jeg at studere neurologi (hjernen), fysiologi og psykologi, for at se om der faktisk var hold i det som yoga videnskaben har fortalt i mere end +15.000 år og til min overraskelse, så var der moderne videnskab som støttede op om de påstande og fakta som har eksisterende siden yogaens oprindelse.

På min hjemmeside og i min blog kan du altså læse meget mere om det spirituelle og yoga videnskaben, samt finde konkrete eksempler, tips og værktøjer til at komme i gang. Du finder også understøttende moderne videnskab som støtter op om de påstandende der omtales i yoga og det spirituelle.

Mission

Jeg har et ønske om at gøre verdenen til et bedre sted og efter en række personlige erfaringer og et hav af research samt praktisk udøvelse på mig selv, har jeg fundet de værktøjer som fungerer bedst for at skabe sig et bedre liv, dette vil jeg dele med deg, kvit og frit.

Min mission er altså at få udbredt min viden på en så enkel og let måde og dermed øge bevidstheden rundt mindfulness, meditation, spiritualitet og yoga – som er de værktøjer og den videnskab som har ændret mit liv fuldstændigt.

Vision

Et mål er som regel et egoistisk og personlighedspræget element, hvor imod en vision er et inkluderende ønske om at gøre en forskel, derfor har jeg en vision og min vision er ganske simpel, jeg vil gøre verden til et bedre og mere lykkeligt sted at være.

Hvor end “hippig-agtig” det kan lyde, så er et centreret og balanceret menneske, et god menneske, da du ikke er påvirket af tidligere hændelser og dermed er dit hele og rigtige jeg, dit spirituelle jeg.