Boxer: VIND 2.988 kr.

VPN

ALT DU BEHØVER AT VIDE OM VPN

Du er her :Hjem»VPN
VPN2021-02-07T08:27:55+00:00

De +10 bedste VPN-tjenester i 2021

Har du også fået øjnene op for de mange fordele ved at benytte en VPN-tjeneste når du skal på nettet? Eller er du blevet bekymret for at nogen stjæler dine data eller følger med på dine digitale fodspor på nettet?

Uanset årsagen til du ønsker at benytte eller se udvalget af VPN-tjenester, så er fordelene absolut mange og det er noget jeg selv bruger daglig.

Også for udenlandsdanskere som jeg selv er, så er en VPN næsten et “must-have”, det er blandt andet sådan jeg tilgår de mange danske TV-kanaler på nettet på, da de ellers er blokeret, da jeg er bosidende i Norge.

Den bedste VPN-tjenesteudbyder

NordVPN er den VPN-tjeneste med den højeste forbindelse og har mere end +5500 servers i 59 lande som du kan benytte dig af når du bruger deres VPN-tjeneste. Udover dette, så er NordVPN også én af de billigste og mest anerkendte VPN-tjenesteudbydere på markedet og du kan frit vælge om du vil betale 1 måned eller 1 år af gangen.

Bliv klogere på VPN og hvor du kan få det

For mange er VPN et helt nyt udtryk (endnu et at huske) men det er faktisk vigtigt at gøre sig klog på hvad det er, da det kan have med din sikkerhed på nettet at gøre. På samme måde som du har forsikringer, A-kasse og andre ting i livet som er med til at sikre dig og din tilværelse i uheldige situationer, så er VPN-tjenester også med til at sikre din tilværelse, men bare på nettet, hvilket er et sted mange af os benytter store dele af vores tid.

Jeg bruger selv en VPN når jeg er på nettet, delvis for min sikkerhedsskyld og delvis fordi jeg er nødsaget til det som udenlandsdansker. Der er rigtigt mange fordele med VPN og den eneste ulempe som jeg har stødt på er, at det koster penge. Men sammenlignet med fordelene, så er det godt lagt ud og noget jeg aldrig ville undvære hvis jeg selv skulle vælge.

Hvad er VPN?

VPN er en engelsk forkortelse for Virtual Private Network og er en tjeneste hvor du kan tilgå internettet med mindre eksponering af dig og dine data. En VPN forbindelse hjælper dig i stor grad med at skjule din identitet og fodspor når du bevæger dig på internettet.

Grunden til jeg skriver mindreog hjælper fremfor total udelukkelse er, at enkelte kompetente hackers og lignende kan i teorien stadig godt opfange dig, dine data og oprindelse, men dette er helt uaktuelt for os almindelige danskere, medmindre du er en særdeles “attraktiv” person at følge på nettet, men dette gælder de færreste, så dette er nok ikke noget at bekymre sig om.

Men til trods for dette, så er det også vigtigt at sige du er altid bedre stillet med en VPN forbindelse, en du er uden. For det er som anti-virus og firewalls, det er et sikkerhedsnet og skaber større afstand mellem dig og andre på nettet.

Hvad koster VPN?2021-02-06T12:40:56+00:00

En VPN-tjeneste behøver ikke at koste noget, der findes gratis VPN-tjenester derude, som dog er begrænset eller tilbageholder nogle funktioner eller mængde data for deres gratis brugere. Derfor anbefaler jeg altid en betalt VPN-tjeneste fremfor en gratis version. Prisen på VPN svinger fra DKK 6,- til DKK 70,- om måneden, afhængig af hvor længe du binder dig til en VPN-udbyder.

Hvad betyder VPN?2021-02-06T10:50:52+00:00

VPN står for Virtual Private Network og betyder at du tilgår internettet igennem et virtuelt netværk. Når du normalvis (uden VPN) bevæger dig på internettet går det fra din computer, til din internetudbyder også til din destination (en hjemmeside som min). Med en VPN-forbindelse, så går dine bevægelser på nettet fra din computer, til din internetudbyder, derefter igennem et virtuelt netværk og til slut til destinationen/hjemmesider du besøger.

Hvad er VPN og VPN-forbindelse?2021-02-06T10:46:54+00:00

VPN er en engelsk forkortelse for Virtual Private Network og er en tjeneste hvor du kan tilgå internettet med mindre eksponering af dig og dine data. En VPN forbindelse hjælper dig i stor grad med at skjule din identitet og dine digitale fodspor når du bevæger dig på internettet.

De bedste VPN-tjenester

Hvorfor bruge en VPN forbindelse?

Der er rigtigt mange gode grunde til at benytte sig af en VPN forbindelse igennem en VPN-tjeneste som NordVPN og Surfshark. Men for at pointere de mest åbenlyse og vigtige, får du her 3 gode grunde til at bruge en VPN forbindelse når du færdes på internettet:

 • Se blokeret indhold– så du kan omgå geoblokering og se f.eks. amerikansk Netflix eller se DR, når du er på rejse i udlandet
 • Undgå internetcensur– så du kan færdes frit på nettet selv i lande med statscensur som Kina, Egypten eller Thailand
 • Skjule din internetaktivitet – så du kan logge på offentligt WiFi uden risiko for at blive sporet eller få din personfølsomme data stjålet

Nedenfor kan du finde en liste over de forskellige VPN-tjenesteudbydere som du kan benytte dig af, vælg én af dem og prøv eventuelt en af de som tilbyder en gratis prøveperiode hvis du aldrig har prøvet at bruge en VPN forbindelse før, så du kan teste det ud og se om det er noget for dig.

Jeg har samlet en liste over de +7 bedste VPN-tjenester som du kan benytte dig af i Danmark og udlandet, alle er velkendte og billige VPN-tjenesteudbydere og listen er som følger:

 1. NordVPN
 2. Vypr VPN
 3. Ivacy VPN
 4. HideMyAss
 5. Surfshark
 6. UltraVPN
 7. PureVPN

Læs mere om de forskellige VPN-tjenester, hvad de koster og hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige, så du kan vælge den rette VPN-udbyder.

Hvilken VPN tjeneste er den bedste?2021-02-06T11:47:48+00:00

Alle VPN-tjenester er i bund og grund gode, den bedste er den som passer dit behov bedst og det er dermed ikke op til mig at fortælle dig hvilken som er bedst, men noget du selv må finde ud af. Jeg anbefaler dog nogle VPN-tjenester fremfor andre og selvfølgelig vil jeg anbefale dig at bruge den VPN som jeg selv benytter til daglig og er svært tilfreds med.

Hvilken VPN skal jeg vælge?2021-02-06T11:42:33+00:00

Det er ikke så vigtigt hvilken VPN-tjeneste du vælger, selv de som er gratis er faktisk helt fine, som vi kender det med anti-virus og lignende. Det er altid bedre med en gratis VPN fremfor ingen VPN i det hele taget. Så vælg den du føler passer dig bedst og tilbyder de tjenester og funtkioner som du har brug for.

1. NordVPN

NordVPN er en af de største VPN-tjenester i verden, i den forstand at de har flest servers og lande hvorpå du kan tilgå fra. Du kan med andre ord gå på nettet i mere end +55 forskellige lande og samtidig få en lynhurtig forbindelse. Dette lønner sig hvis du eksempelvis skal bruge din VPN til at streame amerikansk Netflix eller andre streamingstjenester.

NordVPN er også én af de billigste på markedet, du kan få VPN fra $3.71 USD som svare til DKK 23.00,-/mdr. når du vælger deres 2-års plan.

Priser på VPN hos NordVPN:

 • 2 års plan – DKK 23.00/mdr. (betal kr. 552,-)
 • 1 års plan – DKK 30.50/mdr. (betalt kr. 366,-)
 • Måneds plan – DKK 73.75/mdr.

Hvis du vælger en 2 års plan fremfor en månedsplan, kan du altså spare op til 1218 kroner i løbet af de 2 år. Det lønner sig dermed at vælge en års-plan fremfor en måneds-plan, gevaldigt.

NordVPN.com

2. Vypr VPN

VyprVPN er brugt af mere end 2 millioner mennesker verden over, hvilket alene i sig selv er et signal om at det en VPN-tjeneste som fungere og ikke mindst er anbefalelsesværdig. Hos VyprVPN får du ubegrænset data til streaming og er samtidig sikret mod kriminelle, hackers og andre som er interesseret i dine data når du er på nettet. Du får privatliv, anonymitet og sikkerhed, alt samlet i én VPN-udbyder.

Lige nu er VyprVPN aktuelle med en særdeles lønsom kampange som byder på VPN for bare $1.66 USD/mdr. tilsvarende DKK 10.50/mdr. hvis du vælger deres 3-års plan som strækker sig i 36 måneder. Du spare altså op til 87%.

Priser på VPN hos Vypr VPN:

 • 3 års plan – DKK 10.50/mdr. (betal kr. 378,-)
 • 1 års plan – DKK 23.25/mdr. (betal kr. 277,-)
 • Måneds plan – DKK 78.00/mdr.
Vyprvpn.com

3. Ivacy VPN

Ivacy VPN tilbyder alt det en VPN-tjenesteudbyder skal, du kan tilgå internettet i ro og mag med Ivacy VPN i ryggen og samtidig nyde godt af de mere +100 lokationer fordelt på +3500 forskellige servers rundt om i verden. Du får også ubegrænset forbrug af data, så du kan benytte deres VPN-tjeneste uafbrudt og ubegrænset når du er abonnenet hos Ivacy.

Hos Ivacy kan du få VPN til en månedspris helt ned til $1 USD som svare til som svare til DKK 6.00,-/mdr. hvis du vælger deres 5-års plan. Dette er dog et tidsbegrænset tilbud og du skal skynde dig hvis du vil spare de mange penge på VPN, da tilbudet kan udløbe før du ved det.

Priser på VPN hos Ivacy VPN:

 • 5 års plan – DKK 6.00/mdr. (betal kr. 360,-)
 • 1 års plan – DKK 21.50/mdr. (betal kr. 258,-)
 • Måneds plan – DKK 61.50/mdr.

Hvis du vælger en 5-års plan fremfor at betale månedsvis ved at vælge deres månedlige betaling, så spare du op til kr. 3330,- i løbet af de 5 år. Det er selvfølgelig betinget af at du har brug for en VPN-tjeneste i 5 år. Dette er klart den billigste VPN-tjeneste af dem alle, hvis du tror at du har behov for VPN i længere tid.

Ivacy.com

4. HideMyAss

HideMyAss er trods navnet er særdeles anerkendt VPN-tjenesteudbyder og selvom man kan le af deres navn, så er det en seriøs spiller på VPN-markedet. Du er i særdeles gode hænder hos HideMyAss, hos dem er din internetsikkerhed og ikke mindst dit privatliv på nettet det vigtigste.

Hos HideMyAss finder du det største udvalg af lande du kan tilgå med VPN, de har nemlig VPN-servers i mere end +210 forskellige lande fordelt på +290 lokationer og en hastighed på op til 20Gbps som gør det muligt for dig at streame igennem deres VPN forbindelse.

HideMyAss er også kompatibelt på alle din enheder, heriblandt Iphone, Android, Apple TV, Xbox, Linux, Windows og mange mange flere. Du kan med andre ord benytte dig af deres VPN forbindelse på alle dine enheder du måtte have og dermed altid være sikret igennem deres VPN.

Priser på VPN hos HideMyAss:

 • 1 års plan – DKK 28.75/mdr. (betal kr. 345,-)
 • 2 års plan – DKK 24.75/mdr. (betal kr. 591,-)
 • 3 års plan – DKK 14.50/mdr. (betal kr. 664,-)

HideMyAss har også 30-dages garanti, dette betyder at hvis du er utilfreds med deres VPN-tjeneste kan du få alle dine penge tilbage, uden nogle spørgsmål stillet. Det er dog betinget af at du kun har købt én gang, ellers er det ikke en garanti at de tilbagebetaler. Samtidig skal det være før de 30 dage er gået fra du købte VPN hos HideMyAss.

Hidemyass.com

5. Surfshark

Surfshark beskytter dig mod hackere, malware og phising, identitetyveri, reklamemanipulation og meget mere. De sikre også din digitale færden på nettet med en sikker og krypteret forbindelse der sørger for at du holder dig anonym på internettet. Surfshark arbejder under juirsdiktion på De Britiske Jomfruøer hvor der er streng politik for no-log. De er også en af ​​de få VPN’er, der afsluttede en uafhængig sikkerhedsrevision frivilligt, som gik igennem uden sikkerhedsproblemer og anmærkninger.

Priser på VPN hos Surfshark:

 • 2 års plan – DKK 12.90/mdr. (betal kr. 308,-)
 • Måneds plan – DKK 67/mdr.

Vælger du en 2 års plan på VPN hos Surfshark spare du altså op til 81% tilsvarende 1300 kroner. Surfshark tilbyder også 30-dages garanti, hvor du kan få 100% af dit køb tilbagebetalt såfremt du er utilfreds med deres service, der gælder dog særlige betingelser og du skal gøre det inden de 30 dage er gået.

Surfshark.com

Gratis VPN tjenester

Sådan får du VPN gratis

En VPN tjeneste er jo en server der står et sted ude i verden, som oftest drives disse af veletablerede virksomheder og de skal jo også tjene penge, men nogle tilbyder dog deres VPN-tjeneste gratis og du kan derfor få gratis VPN.

Der er dog ikke mange VPN’er som er gratis, da det som er noget som har en udgift for den som driver den virtuelle server et sted derude, samtidig er det også værdt at nævne, disse somregel er begrænset til enkelte lande hvor du kan surfe fra og andre har en begrænset periode du kan bruge det i gratis, før du må betale, altså en prøveperiode.

Derfor anbefaler jeg altid at vælge en betalt VPN-tjenesteudbyder fra start og som du sikkert har læst, anbefaler jeg den som jeg selv bruger, nemlig NordVPN.

6. UltraVPN

Hos UltraVPN kan du få 7 måneders gratis VPN når du køber et års abonnement på VPN hos dem. Dette er et særtilbud og kampagne de køre lige for tiden, i stedet for at betale kr. 669/det første år, så skal du blot betale kr. 267,-/det første år og spare dermed kr. 402,-/det første år.

Du betaler med andre ord for cirka 5 måneders VPN og får de sidste 7 måneders VPN helt gratis.

Ultravpn.com

7. PureVPN

Selvom det ikke er helt gratis VPN, så er vi i nærheden. Hos PureVPN kan du prøve deres VPN-tjeneste i 7 dage for bare $ 0.99 USD, tilsvarende cirka 6 danske kroner afhængig af den gældende valutakurs.

Tjenesten som ellers koster 10.95/mdr. tilsvarende 68 danske kroner er altså svært sat ned, når du bare betaler 6 kroner for 7 dage, dette er en besparelse på op til 60% og du får dermed testet deres VPN-tjeneste uden at skulle betale det fulde beløb.

PureVPN.com

Denne VPN anbefaler jeg

Hvilken VPN skal jeg vælge?

Der er én VPN jeg anbefaler og det er selvfølgelig den som jeg selv bruger til daglig og det er NordVPN, men ingen du tænker at jeg ikke er upartisk, så vil jeg også nævne at jeg har prøvet mange forskellige VPN-tjenester og forbindelser igennem tiden, dette har jeg været nødt til eftersom jeg flyttede til Norge tilbage i 2018.

Med NordVPN får du alt hvad du har brug for og kunne tænke dig i en VPN-tjeneste og i tillæg til dette, så er prisen overkommelig.

NordVPN.com
Go to Top