Sådan laver du din egen webshop i WordPress med Woocommerce

Sådan laver du din egen webshop i WordPress med woocommerce

Introduktion…

Går du og drømmer om at starte din egen netbutik og sælge produkter eller andet online og skal derfor bruge en online butik også kaldet en webshop? Så burde du måske lave den selv.

Der er en række fordele ved at lave sin egen webshop og hvis man er en iværksætter så er der særdeles mange grunde til at man burde overveje at lave sin egen webshop og hjemmeside i WordPress. Hvis du selv laver du egen webshop så har du også 100% kontrol over indholdet, designet og ikke mindst driften fremover, så hvis der skulle opstå et problem eller du vil ændre noget som eksempelvis priser, tilbud eller billeder, så kan du enkelt og let gøre det selv fordi du have lavet hjemmesiden og webshoppen selv.

Men nu tænker du sikkert, jeg kan jo ikke lave hjemmesider og jeg kan bestemt ikke kode, men i dag med de moderne webudviklingssystemer også kaldet CMS, så kan enhver faktisk lave hjemmesider der både er sikre, brugbare og repræsentable for kunder, partners og virksomheder.

Hvad er WooCommerce?

Hvis du skal lave din egen webshop i WordPress, så skal du først have styr på hvad WordPress og WooCommerce er. Hvis du ikke ved hvad WordPress er, så vil jeg anbefale dig at læse

WordPress & Woocommerce = Webshop

Hvis du skal lave din egen hjemmeside gratis med tilhørende webshop, så er WordPress og Woocommercen den perfekte kombination for dette.

Med Woocommerce får du et komplet webshop-system på din WordPress hjemmeside, med alt fra fragt

Hvad koster det at lave en webshop?

På samme måde med en almindelig hjemmeside, så kan du lave en webshop stort set omkostningsfrit, altså gratis, hvis du laver den selv.

Hvorfor lave sin egen webshop?

De fleste der har brug for en webshop, skal også varetage driften og udviklingen af denne og det kan derfor være fordelagtigt at man selv har lavet den, så man kender hjemmesiden og webshoppen ind og ud samt selv kan stå for ændringer som følge af vækst eller andre omstændigheder.

Hvem kan lave sin egen webshop?

Alle kan lave en hjemmeside og derfor kan alle også lave en webshop. Med CMS

Hvad koster det at lave en webshop?

På samme måde med en almindelig hjemmeside, så kan du lave en webshop stort set omkostningsfrit, altså gratis, hvis du laver den selv. Med moderne

WordPress & Woocommerce guide: Lav din egen webshop

Hvis du er stort nok kendskab til WordPress til at kunne lave din egen blog eller har lavet en hjemmeside i WordPress før, så vil du med denne guide, kunne lave din egen webshop på meget kort tid og begynde at sælge produkter online.

Tekst rettes til

Fase 1: Valg af webshop system Valg af tema Valg af features (One Page Checkout, Shopdesign, Farvevalg, Skrifttyper) Valg af logo Valg af domæne + navn Valg af leverandøraftaler + prissætning

Fase 2: Udvikling af webshop – evt. eksternt. Køb af tema. Køb af logo Underskrivning af div. aftaler

Fase 3: Integrationer Valg af integrationer og oprettelse hos diverse udbydere så der kan laves API opkobling – Shipmondo – E-conomic – Mailchimp

Fase 4: Klargøring af webshop til åbning – Oprettelse af produkter (indlæses via CSV) – Oprettelse af stamdata (leverandører, mærker, størrelser, farver, kategorier, sider) – Udfyldelse af meta tags, beskrivelser og rigtig, rigtig meget seo arbejde (dette kan med fordel laves løbende efter i er åbnet og er alligevel noget som i skal lave, altid. Dog vil jeg anbefale en del er klargjort så det ikke ser tomt ud. – Bestilling af indløsningsaftale (Nets, Bambora m.v.) – Gennemtest af shoppen

Fase 5: Tryk på knappen Her er i klar til åbning og vil have en funktionel webshop som kan sende ordre, modtage betalinger, som konverterer lige så godt som en havneluder i sahara ørkenen ;-)

Join to newsletter.

Curabitur ac leo nunc vestibulum.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Continue Reading

Get a personal consultation.

Call us today at (555) 802-1234

Request a Quote

Aliquam dictum amet blandit efficitur.