Det bedste og mest populære WordPress tema i 2020

HjemDet bedste og mest populære WordPress tema i 2020

Det bedste og mest populære WordPress tema i 2020

[Opdateret 01-09-2020]

Et WordPress tema er essentielt for en hjemmeside udviklet i WordPress. Men hvilket tema skal man vælge og hvilket er det bedste? Få svaret her.

Det rette WordPress tema kan spare dig tid, energi og penge – Og samtidig være en afgørende faktor for din WordPress hjemmesides succes. Har du eksempelvis en webshop hvor du sælger produkter, men hjemmesidens design er så forfærdeligt at kunder anser din webshop som forældet eller uaktuel, så kan du potentielt miste kunder på dette.

Også hastigheden spiller en stor rolle og her har dit WordPress tema også en vigtig rolle, et dårligt WordPress tema kan gøre din hjemmeside langsom som kan være afgørende for dine besøgendes adfærd og handling på hjemmesiden.

Spin, vind og find din lykkeprofil for 2021, så deltager du i konkurrencen om 10 x 11 lotterilodder.

Hjemmeside udvikling har aldrig været lettere. Med smarte content mangement systemer og “drag and drop” funktioner kan enhver efterhånden lave sin egen hjemmeside, men skal du have kvalitet og succes med din WordPress hjemmeside så skal du have fingrene i et godt WordPress tema.

Jeg har sat mig for at finde de mest populære, bedst bedømte og ikke mest bedste WordPress tema der findes.

Hvad og hvordan kan man fastlægge hvilket WordPress tema der er det bedste på markedet, ja det er spørgsmålet som de fleste står med når de skal lave en ny hjemmeside i WordPress, da man som bekendt, oftest bruger et gratis eller betalt WordPress tema når man skal lave en hjemmeside i CMS WordPress.

Er du ikke begyndt på din nye hjemmeside endnu og mangler et webhotel, så vil jeg anbefale dig at købe et webhotel hos Simply og benytte dem som din hostingudbyder til din WordPress hjemmeside. Jeg bruger selv Simply til hosting af mine hjemmeside da de er en af de bedste og billigste webhotel-udbyderer i Danmark efter min mening.

Et WordPress tema er essentielt for en hjemmeside udviklet i WordPress. Men hvilket tema skal man vælge og hvilket er det bedste? Få svaret her.

De bedste WordPress temaer

Her kan du finde en liste over de bedste wordpress temaer i 2020, jeg har fundet de temaer som oftest bruges af andre og som er bedst bedømte. Samtidig får du min personlige anbefaling af wordpress tema.

Du kan også selv finde populære WordPress temaer som de professionelle bruger hos Themeforest som er en samling af WordPress temaer og plugins i premium versioner.

Avada: Det bedste wordpress tema

Avada er solgt i mere end +600.00 eksemplarer og det mest solgte WordPress tema på portalen Themeforest.

Med Avada får du tilgang til intet mindre end +69 hjemmeside skabeloner. Dette betyder du med få klik kan download fulde skabeloner, hvor det eneste du skal gøre er at bytte indholdet og sproget til dansk, så har du en komplet hjemmeside i WordPress.

Der findes skabeloner til næsten alle typer hjemmeside, du kan eksempelvis finde hjemmeside skabeloner til:

  • Bager
  • Konsulent
  • Take-away (restaurant)
  • E-sport
  • Influencer

Og mange flere, der bliver hele tiden udviklet nye skabloner, så antallet og mulighederne stiger. Avada er med andre ord, det bedste wordpress tema som kan bruges uanset hvilken type hjemmeside du skal bygge.

Læs mere om Avada

Flatsome: Bedste wordpress tema til webshop

Flatsome er på mange måder som Avada, et wordpress tema som kan bruges til enhver type hjemmeside. Temaet er solgt i mere end 135.000 eksemplarer og er derfor blandt toppen af de mest solgte temaer til wordpress.

Flatsome tilbyder også en lang række forbygget skabeloner som du kan download med ét enkelt klik også er du i gang. Der findes +300 forbyggede skabeloner og indstillinger som kan gøre din hjemmeside udvikling til en leg, når du vælger Flatsome til din wordpress hjemmeside.

Flatsome er med andre ord, det oplagte valg af tema, for dig som skal lave din egen webshop i WordPress.

Læs mere om Flatsome

Hvad er et WordPress tema?

Et WordPress tema er den danske oversættelse for et WordPress theme og er en type hjemmeside skabelon du bruger når du skal opsætte en hjemmeside i WordPress.

I WordPress er et tema en samling af skabeloner og stylesheets, der bruges til at definere udseendet og designet af ​​en WordPress hjemmeside. Et WordPress tema kan ændres, administreres og tilføjes fra backend-delen i WordPress også kaldet “admin-området” under Udseende »Temaer.

Der er flere gratis og betalte WordPress-temaer tilgængelige online. WordPress.org har en stor samling af gratisWordPress temaer og hvis du ønsker et premium WordPress tema for at få det bedste, skal du forbi Themeforest tilbyder mere end 11.000 WordPress temaer der passer til ethver brug, afhængig af hvilken type h.

Hver enkelt har et andet design, layout og funktioner. Du kan vælge et WordPress tema som har et tilpasset design til lige netop den type hjemmeside du skal lave eller vælge et “multi-purpose theme” som kan anvendes til flere forskellige typer hjemmesider. Disse WordPress temaer har ofte mange forskellige demoer som kan importeres, så du hurtigt kan komme i gang med din nye hjemmeside.

Det mest populære WordPress tema i verden er Avada som er solgt i intet mindre end 575.000 eksemplarer. Temaet til WordPress koster $ 59 USD tilsvarende cirka 410 DKK i følge dagens dollar-kurs hentet fra Google Finance. Du kan finde WordPress temaet Avada og mange andre på salgsplatformen Themeforest.

Gratis vs betalt WordPress temaer

Ligesom WordPress-plugins kan du vælge mellem over tusind gratis temaer fra WordPress Theme Directory eller investere i premium eller betalte temaer som vores egen iThemes Builder. Fordelene ved premium-temaer er som premium-plugins. Premium-temaer har normalt en pålidelig kodebase og tilbyder support, hvis noget går galt. Nogle premium-temaer, som Builder, fungerer mere som webdesignsoftware, så du kan designe og opbygge dit eget temadesign og sidelayout.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et WordPress tema?2020-09-01T07:52:21+01:00

WordPress temaer kan fåes helt gratis hos WordPress.org, disse gratis WordPress temaer er dog ofte en skrabet version hvor du skal købe premium udgaven for at få det fulde ud af din hjemmeside skabelon. Derfor anbefaler jeg altid at man køber et premium WordPress tema fra starten og laver en ordenlig hjemmeside første gang, du kan finde alle de bedste premium WordPress temaer hos Themeforest, personligt er jeg stor fan og bruger af WordPress temaet Avada som du kan købe for $ 59 USD hos Themeforest.

Hvilket WordPress tema skal jeg vælge?2020-09-01T07:47:44+01:00

Når du skal vælge et WordPress tema er det en god idé at vælge et som passer til den type hjemmesie du skal lave. Skal du have en hjemmeside med tilhørende webshop, kan det være en fordel at vælge et WordPress tema som er beregnet og bygget for dette, så du selv slipper for at lave mere end højst nødvendig, hvilket er en af de mange fordele med et WordPress tema.

Hvad er et WordPress tema?2020-09-01T09:18:35+01:00

Et WordPress tema er den danske oversættelse for et WordPress theme og er en type hjemmeside skabelon du bruger når du skal opsætte en hjemmeside i WordPress.

Hvilket WordPress tema skal jeg vælge?

At vælge det rette WordPress tema er vigtigt, for der findes ikke noget værre end at spilde en masse tid på det forkerte for så at lave det om. Derfor er det god idé at undersøge de forskellige WordPress temaer i dybden, inden du vælger et og installerer det på din WordPress hjemmeside.

Det kan være fristende at spare penge på sin nye hjemmeside når man skal i gang, da man kan gøre det næsten helt gratis, udenom udgifter til hosting og domæne selvfølgelig. Men jeg vil ikke anbefale dig at bruge et gratis WordPress tema når du skal lave en hjemmeside og dette er der flere grunde til.

Din virksomheds hjemmeside er dit visitkort og ansigt udadtil for både kunder og samarbejdspartnere og med et gratis WordPress tema får du ikke den samme funktionalitet og de samme muligheder som ved et betalt WordPress tema som eksempelvis Avada

Hvad du skal se efter når du skal vælge et WordPress tema:

Responsivt: Vi lever i dag i 2020 og stort set alle danskere har en smartphone med adgang til internettet, hvilket betyder at mange af dine besøgende vil være på en mobil enhed når de besøger din hjemmeside, det er derfor altafgørende at når du skal vælge et WordPress tema, at dette er responsivt. Et responsivt tema er  et WordPress tema som tilpasser sig den pågældende enhed som tilgår din hjemmeside. På denne måde får den besøgende komprimeret eller forstørret hjemmesiden i høj kvalitet og uden der sker nogle fejl. De fleste premium WordPress temaer er i dag responsive på grund af ovenstående. Derfor behøver du ikke nødvendigvis ligge mange kræfter i dette, men selvfølgelig få krydset det af listen når du skal udvælge et WordPress tema til din hjemmeside.

Hastighed: Selvom de fleste i dag har lynhurtigt internet og med 5G mobilnettet på vej, så har alle en ekstrem høj hastighed selv på mobile enheder på farten, så er hastighed faktisk en stor faktorer. En langsom hjemmeside kan påvirke dine placeringer i Google søgeresultat og du risikerer også at dine besøgende går væk fra siden fordi den tager for langt tid om at load. Derfor er hastigheden særdeles vigtig og et dårligt WordPress tema kan sagtens have en lang længere load-tid end et godt WordPress tema.

Disse WordPress temaer vælger de fleste

I danmark kan vi godt lide det faste og det kendte, vi er vanemennesker

I Danmark er vi troskabs-dyr og mange af os vælge det samme fordi vi ser at det fungere og det samme gælder når det kommer til valg af WordPress tema.

Der er hovedsagtligt 3 forskellige WordPress temaer som danskerne køber til deres WordPress hjemmeside når de skal lave en professionel hjemmeside.

Det bedste premium WordPress tema

Der findes utallige WordPress themes derude i alle prisklasser og mange vælger også et gratis WordPress tema når de skal lave der første hjemmeside i WordPress, men de fleste ender dog med et premium WordPress tema.

Det bedste WordPress theme efter min mening er uden tvivl temaet Avada.

Oversæt dit WordPress tema til dansk

WordPress temaer er ofte på engelsk da dette er den største målgruppe, du kan dog hurtigt oversætte de fleste WordPress temaer med et oversættelses-plugin til WordPress.

Når du har fundet det WordPress tema som du ønsker at installerer på din hjemmeside, så vil du sikkert gerne have det oversat til dansk, så der ikke står engelske tekster på din hjemmeside. Det er dog ikke alt du kan oversætte på normalvis, ved at ændre teksten direkte da noget indhold er skrevet ind i WordPress temaet eller WordPress-installationen, her er et plugin nødvendigt, medmindre du laver et child theme eller ændre direkte i installations-filen hvilket jeg ikke anbefaler, da alle dine ændringer vil blive overskrevet når du opdaterer WordPress eller temaet.

Der findes mange forskellige plugins der kan hjælpe dig med at oversætte din WordPress hjemmeside og dit WordPress tema. Jeg bruger dog altid Loco Translate. Loco Translate er et gratis plugin til WordPress og kan findes på WordPress.org/plugins og i backend-delen af din WordPress hjemmeside under  Plugins »Tilføj nyt.

Kilder

Denne artikel er skrevet med hjælp fra nedenstående hjemmesider og kilder.

2020-09-01T09:23:27+01:0001-09-20|Webudvikling, WordPress|
Go to Top