Hvem er Sadhguru?

Verdens mest indflydelsesrige spirituelle person Sadhguru tager verdenen med storm, men hvem er Jaggi Vasudev, der går under navnet Sadhguru? Få svaret her Sadhguru hvis fødenavn er Jaggi Vasudev er en yogi og […]

Sadguru

Verdens mest indflydelsesrige spirituelle person Sadhguru tager verdenen med storm, men hvem er Jaggi Vasudev, der går under navnet Sadhguru? Få svaret her

Sadhguru hvis fødenavn er Jaggi Vasudev er en yogi og mystik. Begge ord er ganske ukendte for den almene danske befolkning, man kan sige at han er en guru indenfor yogaen.

Sadhguru blev i en tidlig alder spirituelt oplyst (enlightened) en rolig eftermiddag i september 1987 på Mysore Chamundi Hills. Her sad den dengang 25 årige Jaggi Vasudev på en sten og mediterede hvorefter han pludselig ikke kunne mærke forskel på hvad som var ham og hvad som ikke var ham. Han blev i et med alt – han opnåede det vi kalder yoga, hvilket betyder forening.

Efter denne oplevelse fik Sadhguru en vision om at forandre verdenen, det han havde oplevet den dag på Mysore Chamundi Hills, mente han var løsningen på alverdens problemer og han har sidenhen arbejdet i døgndrift for at sprede ordet om yoga, samt deltaget i tusindvis af forsamlinger og afholdt foredrag og offentlige taler med verdenskendte personer indenfor alle tænkelige medicinske og psykologiske felter.

I hans færden på at sprede ordet om yoga, har han både udviklet fysiske, så vel som digitale foredrag og har en særdeles populær Youtube-kanal med næsten 9 millioner følgere og mere end 1 milliard visninger i skrivende stund. Han har også stiftet det der anses for at være verdens største frivillige organisation som i dag har mere end

Sadhguru er måske først kommet ordenligt til Danmark i det sidste, men som du kan se, har han haft stor indflydelse på mange liv de sidste mange år. Han er også kåret som New York Times bestseller forfatter, udnævnt blandt de 50 mest indflydelsesrige mennesker i Indien og modtaget præsidentens priser for exceptionel service, miljømæssige og sociale initiativer.

Isha Foundation

Isha Foundation

Isha Foundation er navnet på Sadhguru’s frivillige organisation som han stiftet tilbage i 1992. Isha Foundation er forsat en aktiv organisation som øger i både antal frivillige og indtægt for hver år der går, noget som særligt har sket som følge af Sadhguru’s mange forelæsninger og foredrag på tværs af landegrænser de sidste par år.

Isha Foundations formål er det samme som Sadhguru’s vision fra han var 25 år, nemlig at sprede budskabet og læren om yogavidenskaben.

Inner engineering

Inner engineering

Inner engineering er både navnet på det populære online kursus af Sadhguru og på hans bog med undertitlen ”A Yogi’s Guide to Joy”.

Du kan læse mere om hans bog hos Saxo som er en af Danmarks største bogforhandlere. Jeg anbefaler denne bog på det stærkeste, da det er en af de bedste bøger indenfor yoga og spiritualitet som findes.

Inner engineering – A Yogi’s Guide to Joy (bog)

Bogen Inner engineering – A Yogi’s Guide to Joy er et mesterværk af en bog og det er også en af de mange spirituelle bøger jeg anbefaler på min side, da den ene og alene kan forandre dit liv.

Læs mere om bogen og køb den på Saxo

Inner engineering online (kursus)

Foredraget som Sadhguru har rejst rundt og undervist hedder også inner engineering og er lavet om til et digitalt forløb hvor du lære at opnå ultimativt behag i dit liv og får værktøjer til en enklere og mere lykkeligt liv.

Inner engineering er en af de mest populære kursuser om yoga, spirituel udvikling og meditation. Kurset lærer dig om det fundamentale i mennesket og hvordan du bedst udnytter det du har.

Læs mere om kurset og køb det her

Citater af Sadhguru

Sadhguru er kendt for mange ting og fra mange steder. Noget af det han især er kendt for er hans mange citater du finder i hans taler når han holder foredrag og i hans mange artikler som blandt andet omhandler kærlighed, livets udfordringer og ikke mindst spiritualitet.

Herunder kan du finde nogle af hans seneste citater som også udgives på hans hjemmeside Isha.sadhguru.org.

Citat fra Sadhguru 17.01.2022:

Trust does not mean that others have to do things the way you expect them to do them. Trust means to become vulnerable.

Citat fra Sadhguru 15.01.2022:

You can use everything that happens in your life as a process of empowerment, or to entangle yourself

Citat fra Sadhguru 10.01.2022:

Do not try to please anyone. If you are truly Joyful and an overflow of Humanity, everyone will be pleased with you.

Kilder

Ofte stillede spørgsmål

Hvor gammel er Sadhguru?2022-01-26T18:05:04+00:00

Sadhguru blev født den 3. september 1957, han bliver da 65 år gammel i 2022.

Hvem er Sadhguru?2022-01-26T17:46:19+00:00

Sadhguru er en indisk yogi og mystiker som blev født i 1957 og opnåede spirituel oplysning i en alder af 25 år og har sidenhen brugt alt sin tid og energi på at sprede viden om yogavidenskaben rundt om i verdenen. Han er også manden bag en af verdens største frivillige organisationer ved navn Isha Foundation og er en kendt profil på YouTube med mere end 8 millioner følgere og 1 milliard visninger.

Go to Top