Lav en hjemmeside enkelt og let med en hjemmeside skabelon

HjemLav en hjemmeside enkelt og let med en hjemmeside skabelon

Lav en hjemmeside enkelt og let med en hjemmeside skabelon

WordPress er perfekt til at udvikle hjemmesider i og med den rette hjemmeside skabelon bliver hjemmeside udvikling og design en leg.

Populære skabelon til WordPress:

Spin, vind og find din lykkeprofil for 2021, så deltager du i konkurrencen om 10 x 11 lotterilodder.

Hvad er WordPress skabeloner?

Har du styr på det med webhotel og domæne og nå vil du gerne lave en hjemmeside eller måske går du med en blogger i maven og skal derfor i gang med at lave din egen blog, så er en hjemmeside skabelon en genvej til en effekt, flot og hurtig hjemmeside.

Man kan på mange måder sige at med de redskaber vi har i dag, der kan enhver udvikle og designe hjemmesider som er repræsentable for venner, familie og sågar kunder og erhvervsfolk.

Men hvad er en hjemmeside skabelon og hvordan begriber du dig rundt dette term?

Svaret er enkelt, men kompliceret, da det er tvetydigt hvad du leder efter når du søger efter en hjemmeside skabelon. Dette indlæg har fokus på WordPress og skabeloner (demoer) der hjælper dig med at lave en hjemmeside i WordPress enkelt og let ved hjælp af det rette WordPress tema og den rette demo.

Jeg har arbejdet med WordPress som mit favorit CMS i mere end +10 år og arbejder forsat den dag i dag med hjemmeside udvikling i WordPress og enkelte andre content mangement systemer, men WordPress er uden tvivl min go-to og favorit når jeg skal vælge et CMS at bygge en hjemmeside op i.

Lav en hjemmeside enkelt og let med en hjemmeside skabelon

Titel

Tekst

Titel

tekst

Læs mere hos CBB

Hvad er en hjemmeside skabelon til WordPress?

En hjemmeside skabelon er et andet navn for et WordPress tema og er rammen for din nye hjemmeside.

I WordPress er et tema en samling af skabeloner og koder, der bruges til at definere udseendet og visningen af ​​en WordPress hjemmeside. De kan ændres, administreres og tilføjes fra WordPress admin-området under Udseende »Temaer.

Der er flere gratis og betalte WordPress-temaer tilgængelige på nettet og det anbefaler bestemt at man vælger et betalt WordPress tema hvis man ønsker at lave en professionel og funktionel hjemmeside. Disse finder du bedst på Themestforest, som er stedet hvor tema-udviklere publisere deres WordPress temaer som enhver kan købe og download.

WordPress.org finder du en stor samling af gratis temaer i deres tema-oversigt. Hvert tema har dets eget unikke design og funktionalitet og det er oftest nødvendigt at afprøve et tema før man endeligt beslutter sig for at vælge ét som éns hjemmesides skabelon.

Der findes WordPress themes til ethvert brug, hvad end du er bager, fotograf eller tandlæge, så findes der et unikt tema med skræddersyet design og funktionalitet til dig.

Der findes også mange “multi purpose themes” som er WordPress skabeloner hvor du kan benytte det samme WordPress tema til mange forskellige typer hjemmesider og nicher. Et eksempel er Avada som er den skabelon jeg altid benytter når jeg skal laver hjemmesider i WordPress.

Temaer består generelt af tre dele ud over billeder og JavaScript-filer. De tre dele er filen style.css, WordPress-skabelonfilerne og en valgfri features.php-fil, der gør det muligt at foretage ændringer i temaet. Hvert tema skal have en unik stil.css-fil. Dette betyder ikke, at typografierne ikke kan være de samme, men snarere at de identificerende oplysninger i overskriften skal være forskellige, ellers får du problemer under installationen. Hvis det ikke er et underordnet tema, skal det også mindst have en index.php-skabelonfil for at kontrollere visningen af ​​indhold.

Om WordPress theme Avada

Avada er et multi purpose theme til CMS WordPress og er blandt de bedstsælgende themes i verden. På Themeforest hvor man kan finde og købe tusindvis af forskellige WordPress temaer til enhver type hjemmeside, finder du Avada helt i toppen med intet mindre end +584.000 salg og er dermed det bedstsælgende WordPress theme nogensinde på WordPress-salgsplatformen Themeforest.

+50 forskellige hjemmeside skabeloner med Avada demos

Avada er bestemt et multi purpose theme, da det passer til enhver niche. Eller næsten alle.

De har udviklet intet mindre end +50 forskellige hjemmeside skabeloner som du kan overføre til din WordPress hjemmeside enkelt og let, når du først har installeret Avada.

Når du har installeret Avada på din WordPress hjemmeside samt registreret din Avada licens med den tilhørende registreringsnøgle vil du få mulighed for at se og installerer alle demoerne som Avada har udviklet til deres WordPress theme.

I blandt de +50 forskellige hjemmeside skabeloner til WordPress finder du blandt andet skabeloner for:

  • Influencer – Det er ikke kun på de sociale medier at influencers begår sig.
  • Fitness – Den perfekte hjemmeside skabelon til fitnesscentre
  • Author – Fremvis alle dine udgivelser og bøger og sælg dem.
  • Taxi – Lav din egen hjemmeside til dit taxi bureau
  • Bakery – Til den lokale bager der har behov for en hjemmeside
  • Podcasts – Få fremvist og afspil alle dine podcasts
  • Food – Perfekt til madbloggere

Er du i tvivl om der er en hjemmeside skabelon der passer din nye hjemmeside indenfor din niche eller branche? Find ud af her, jeg har samlet alle Avada demos for dig lige her, så du kan se om Avada skulle være noget for dig.

Sådan kan du hurtigt og let lave en hjemmeside med en skabelon

En hjemmeside skabelon er et andet navn for et WordPress tema og er rammen for din nye hjemmeside.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er affiliate marketing?2020-06-12T06:19:21+01:00

Affiliate marketing er en markedsføringsmetode hvor virksomheder betaler andre en provision i form af en procentsats af salg, et fast beløb for salg eller et fast beløb for hver besøgende eller lead der skaffes til virksomhedens hjemmeside eller til virksomheden.

Affiliate marketing har eksisteret i mange år og er blevet særdeles populært siden opstandelsen af de sociale medier, som har gjort affiliate marketing endnu nemmere at arbejde med og tjene penge på.

 

Hvad er EPC?2020-04-16T09:51:05+01:00

Hvad er EPC?

EPC står for earnings per click og oversættes til dansk til indtjening per klik.

EPC forkortelsen benyttes indenfor affiliate marketing

Kilder

Denne artikel er skrevet med hjælp fra nedenstående hjemmesider og kilder.

2020-09-03T10:05:25+01:0003-04-20|Webudvikling, WordPress|
Go to Top