De +7 bedste responsive WordPress temaer i 2020

HjemDe +7 bedste responsive WordPress temaer i 2020

+7 Bedste Responsive WordPress Temaer i 2020

Themeforest finder du 11.957 WordPress temaer der kan hjælpe dig med at starte dit nye websted. Smukke skabeloner til verdens mest populære content mangement system, WordPress.

Top 3 bedste WordPress temaer:

 1. Avada
 2. Enfold
 3. Boxshop

I denne WordPress guide bringer jeg dig de 3 mest populære og de 3 bedst bedømte WordPress temaer, samt det WordPress tema som jeg selv bruger til mine WordPress hjemmesider og som jeg syntes er bedste.

Spin, vind og find din lykkeprofil for 2021, så deltager du i konkurrencen om 10 x 11 lotterilodder.

Hvad er WordPress temaer?

WordPress-temaer er færdige layouts oprettet til WordPress – et af de mest populære indholdsstyringssystemer, der bruges til blogging, nyhedswebsteder og e-handelsprojekter. Disse skabeloner er brugerdefinerede løsninger til opbygning af en online ressource fra bunden eller let opdatering af en eksisterende.

Under hensyntagen til vores kunders behov har vi brugt meget tid på at skabe de bedst mulige tilbud til forskellige typer websteder (f.eks. WordPress-genoptagelsestemaer eller WordPress-galleritemaer osv.).

Uanset din professionelle baggrund eller mængde computerkompetencer, vil du helt sikkert få succes med at installere og foretage ændringer på dit websted. For at gøre tingene endnu mere enkle leveres alle temaer rig med al den nødvendige dokumentation, der eksplicit forklarer hvert trin i installationsprocessen.

Drevet af Cherry Framework, disse WordPress-skabelon-design tilbyder en række kortkoder og plugins, WordPress Bootstrap-temaer med Bootstrap-indstillinger samt muligheden for at opdatere det aktuelle udseende med fleksible overordnede / barn-temaer.

For at understrege det unikke ved dit websted aktiverede vi brugen af ​​forskellige typer stillinger til forskellige blokke med information, du gerne vil fremvise. Mere end hundrede funktioner er tilgængelige inden for rammerne: tilpasning af logoer, navigation og typografi samt foretagelse af ændringer i skyderen, blogsider, porteføljer, sidefødder osv. Du kan også bruge specielle skabeloner til sådanne formål såsom WordPress porteføljetemaer.

WordPress temaer

Gratis vs premium WordPress temaer

Der er mange menninger omkring hvad man skal bruge, af henholdvis gratis og premium WordPress temaer.

Jeg har endnu ikke fundet et gratis WordPress tema som jeg har været 100% tilfreds med, men det betyder dog ikke at de gratis temaer ikke kan bruges. Jeg vil sige det afhænger meget af hvilken type hjemmeside du skal lave og hvad formålet er. Skal du eksempelvis lave en simpel blog, så kan du sagtens bruge et gratis WordPress tema, hvorimod hvis du skal lave en professionel webshop med mål om at omsætte for millioner om året, så skal du have fingrene i et premium WordPress tema.

Spørger du en profesionel webudvikler, så vil denne sikkert anbefale

Der er ingenting galt i at finde et gratis WordPress tema på WordPress.org når man skal lave en hjemmeside med WordPress, men de fleste der skal lave en ny hjemmeside foretrækker dog er premium (betalt) WordPress tema fremfor et gratis tema, dette er der flere årsager til.

 • Mere sikkertFor at du kan tage betalt for et WordPress tema, så skal du også have styr på programmering og derfor kan du forvente bedre sikkerhed med et premium WordPress tema.
 • Enklere at opsættePremium WordPress temaer kommer altid med en komplet guide. Samtidig med dette, så finder du også en masse guides på YouTube på de fleste premium temaer.
 • Premium pluginsNår du køber et premium WordPress tema så medfølger der ofte en lang række WordPress plugins som hjælper dig med hjemmeside udvikling som du normalvis skulle betale for ellers.

Dette er bare nogle få fordele du får med, når du vælger et betalt WordPress tema fremfor et gratis.

Hvad du skal se efter når du vælger et WordPress tema

Når du skal finde det bedste WordPress theme til din nye hjemmeside, så er der en række ting du skal se efter for at få det bedste resultatet.

 • RESPONSIV DESIGN

Dit websted vil tilpasse sig enhver skærmopløsning på den enhed, den vises på, uden at skjule unødvendige elementer. Dette fører til større UX og forbedret SEO, fordi alle brugere ledes til et og samme sted. Se alle lydhør design.

 • KROSSBROWSER

Det er ikke nødvendigt at manuelt teste noget i forskellige browserversioner og platforme. Ved at gøre uanset, hvad der ændres på dit websted, skal du være sikker på, at dets udseende og ydelse er det samme perfekt i alle browsere. Flere mulige temaoptioner Begynd at bruge ikke-standardindstillinger for at ændre temaets udseende. Vær unik med mere end hundrede relevante funktioner inkluderet i en ramme. Juster temaet let: opgrader typografi, logo eller navigation. Gør det samme intuitivt med skyderen, blogsider, portefølje og sidefod, indtil hver detalje glæder dit øje med en stilfuld stil. Masser af kortslutninger For at forenkle indlejring af medieindhold kan du bruge mere end 80 praktiske kortkoder til postoutput, elementer, gitter, lister, faner, video og lyd, Google Map og meget mere. Alle kortkoder har et komplet sæt indstillinger, der er synlige i en dialogboks. Kraftigt kirsebærramme Vælg enkle, nøjagtigt udformede rammer, der giver dig nemt at installere temaer med solide Bootstrap-muligheder, adskillige kortkoder og widgets, og en idiotsikker måde at opdatere det aktuelle design med muligheder for forældre / barn-temaer.

 • VELDOKUMENTERET

WordPress-temaer drevet af Cherry Framework har semantisk fantastisk kode, der forklarer sig selv. Du kan stadig kigge hurtigt ind i pænt pakket dokumenter, der dækker og forklarer mange baser for dig.

 • TILPASTE POSTYPER & POSTFORMATER

Det er muligt at bruge unikke typer stillinger til forskellige oplysninger, såsom kundernes udtalelser, teambio-poster, beskrivelse af virksomhedstjenester og andre indlæg, du gerne vil fremhæve. Hver side på dit websted kan have sin uforlignelige charme. Alt hvad du skal gøre er at vælge fra en liste over tilgængelige postformater, individuelt designet til at matche forskellige smag og behov.

 • INKLUDERER TILPASTE GODKENDELSER

Selv et barn kan klare redigering af din side via Theme Customizer. Det indeholder alle indstillinger fra temaindstillinger. Du kan se de ændringer, du har foretaget i realtid, bare brug funktionen Eksempel til formålet. Ingen ændringer gemmes automatisk uden din bekræftelse.

De 3 bedst bedømte WordPress temaer i 2020

Der findes mange WordPress temaer som har 5/5 stjerner på ThemeForest, men i denne artikel tager jeg udgangspunkt i de WordPress temaer som har fået de bedste bedømmelser i 2020.

Top 3 bedst bedømte WordPress temaer:

 1. Discy – 100% 5/5 stjerner (219 anmeldelser)
 2. Admania – 100% 5/5 stjerner (121 anmeldelser)
 3. Boxshop – 100% 5/5 stjerner (112 anmeldelser)

Disse anmeldelser er udelukkende fra 2020 og giver dig derfor et indblik i de bedste bedømste temaer i 2020.

Mit favorit WordPress tema

Af alle +11000 WordPress temaer på ThemeForest, så er der ét der skiller sig ud og som jeg vil sige er det bedste WordPress tema i verden på nuværende tidspunkt.

Læser du min blog, så kender du allerede til svaret, hvis ikke så kan jeg afsløre at min favorit WordPress tema er Avada.

Avada skiller sig ud fra andre WordPress temaer med utallige funktionaliteter, demoer (hjemmeside skabeloner) og er ikke mindst et særdeles opdateret og sikkert tema. De har udviklet intet mindre end +50 demoer til deres WordPress tema som du enkelt og let kan importer på få minutter, herefter står du med en komplet færdig designet hjemmeside hvor du blot skal ændre, oversætte eller indsætte dine tekster også har du en færdig hjemmeside i WordPress.

WordPress themet er heller ikke uden grund det mest populære WordPress tema derude, med intet mindre end 575000 salg på salgsplatformen ThemeForest.

De 3 mest populære WordPress temaer i 2020

Jeg har taget turen forbi Themeforest som er salgsplatformen for WordPress temaer og plugins. Her har jeg fundet de 3 meste solgte premium WordPress temaer i 2020.

Top 3 mest solgte WordPress temaer:

 1. Avada – 1600 solgte temaer i 2020
 2. The7 – 1100 solgte temaer i 2020
 3. Flatsome – 800 solgte temaer i 2020

Førstepladsen går uden overraskelse til Avada som også er det bedst-sælgende WordPress tema nogensinde, hvilket ikke er overraskende hvis man kender til WordPress temaet. Med Avada kan du lave alle typer hjemmesider indenfor enhver niché.

Dette betyder at du med ét enkelt WordPress tema eksempelvis kan lave en webshop, en hjemmeside til en bager og en booking hjemmeside for et taxabureau. Fordelen ved at mestre ét WordPress tema, er at du med erfaringen og kendskaben til det enkelte, let kan komme i gang med nye hjemmesider, hvilket de fleste gør når de først kommer i gang med hjemmeside udvikling i WordPress.

Faktisk er alle tre ovenstående WordPress temaer det man kalder “multi-purpose themes“, altså WordPress temaer som kan benyttes til flere forskelle formål og type hjemmesider. Denne type WordPress temaer er klart de mest populære at benytte.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et WordPress tema?2020-09-01T07:52:21+01:00

WordPress temaer kan fåes helt gratis hos WordPress.org, disse gratis WordPress temaer er dog ofte en skrabet version hvor du skal købe premium udgaven for at få det fulde ud af din hjemmeside skabelon. Derfor anbefaler jeg altid at man køber et premium WordPress tema fra starten og laver en ordenlig hjemmeside første gang, du kan finde alle de bedste premium WordPress temaer hos Themeforest, personligt er jeg stor fan og bruger af WordPress temaet Avada som du kan købe for $ 59 USD hos Themeforest.

Hvilket WordPress tema skal jeg vælge?2020-09-01T07:47:44+01:00

Når du skal vælge et WordPress tema er det en god idé at vælge et som passer til den type hjemmesie du skal lave. Skal du have en hjemmeside med tilhørende webshop, kan det være en fordel at vælge et WordPress tema som er beregnet og bygget for dette, så du selv slipper for at lave mere end højst nødvendig, hvilket er en af de mange fordele med et WordPress tema.

Hvad er et WordPress tema?2020-09-01T09:18:35+01:00

Et WordPress tema er den danske oversættelse for et WordPress theme og er en type hjemmeside skabelon du bruger når du skal opsætte en hjemmeside i WordPress.

Kilder

Denne artikel er skrevet med hjælp fra nedenstående hjemmesider og kilder.

2020-09-19T14:25:19+01:0023-04-20|Webudvikling, WordPress|
Go to Top