De guddommeliges rødder er forankret i denne krop. Hvis du plejer rødderne, hvordan kan du så undgå blomstringen? Hvor end den guddommelige blomstring sker, der er himlen. Ingen kan se blomstringen, men hvem […]

guddommelig

De guddommeliges rødder er forankret i denne krop. Hvis du plejer rødderne, hvordan kan du så undgå blomstringen? Hvor end den guddommelige blomstring sker, der er himlen. Ingen kan se blomstringen, men hvem kan undgå duften?

Uanset hvad du måtte forfølge i denne eksistens, hvis du forfølger det stabilt nok, længe nok, eller hvis du forfølger noget til dets ende, vil du altid se, at det, vi omtaler som det guddommelige, er blindgyden. Uanset hvad du kigger ind i – om det er himlen, en blomst, et menneskeligt ansigt, et dyr eller et sandkorn – hvis du ser ind i det med tilstrækkelig gennemtrængning, er det guddommelige som en blindgyde. Dette er ikke fordi det, du omtaler som guddommelig, flyver på himlen, sidder i en blomst, flyver i en fugl, kravler i et insekt eller sidder i en sten. Dette er fordi du ikke har nogen evne til virkelig at se noget andet end dit eget indre.

Det du kalder at se, høre, lugte, smage, røre eller hvilken slags opfattelse du har, er kun det, der sker på den indre skærm. Hvis du bliver engageret af billedet, der spiller på skærmen, ligner det mange ting. Men hvis du trænger gennem billedet og rører ved skærmen, er det guddommelige altid blindgyden, fordi du ikke er i stand til at se andet end dit eget indre. Det er ikke ved at kigge op eller ned, at man vil vide dette.

Ser du op eller ned?

Der er to slags religioner i verden. I det øjeblik du udtaler ordet “Gud”, kigger mange mennesker op – Uparwala – “den ovenover.”

De, der tror, ​​at Gud er oppe i himlen, er ansvarlige for de katastrofale måder, hvorpå vi behandler denne planet, fordi de ønsker at brænde den og komme til himlen.

Men i nogle få indfødte religioner ser de ned, fordi de tror, ​​at Gud er i jordens kerne. De, der tror, ​​at Gud er oppe i himlen, er ansvarlige for de katastrofale måder, hvorpå vi behandler denne planet, fordi de ønsker at brænde den og komme til himlen. Hvert skridt, de tager, brænder planeten. Vi kalder dette “carbon footprint”. Det, de efterlader, er aske – udbrændt kulstof. De, der tror, ​​at Gud er skjult på denne planet, går lidt mere blidt, fordi denne planet er deres guders bolig.

At se op og se ned er ikke en måde at vide det på. Det kan ikke skyldes, at et menneske ikke er i stand til at vide andet end det, der afspejler sig i dets egen bevidsthed. Du kan ikke se noget udenfor. Du kan kun se det, der sker i dit mindscape. Du kan ikke høre noget, der sker udenfor. Du kan kun høre det, der sker i dit sind. Der er kun ét sted. Det gør det nemt. Hvis der var en million steder foran dig, og du blev bedt om at vælge, ville beslutningstagningen blive for svær. Hvis du ser på dit liv nøje nok, med nok penetration, vil du se, at der kun er ét sted – det eneste sted.