Forside » Yoga » Hvad er yoga godt for?

Hvad er yoga godt for?

Yoga er en populær øvelse, der fokuserer på vejrtrækning, styrke og fleksibilitet. At dyrke yoga kan give mange fysiske og mentale sundhedsmæssige fordele Den ældgamle videnskab og teknologi som kaldes yoga er blevet […]

Yoga er en populær øvelse, der fokuserer på vejrtrækning, styrke og fleksibilitet. At dyrke yoga kan give mange fysiske og mentale sundhedsmæssige fordele Den ældgamle videnskab og teknologi som kaldes yoga er blevet […]

Yoga er en populær øvelse, der fokuserer på vejrtrækning, styrke og fleksibilitet. At dyrke yoga kan give mange fysiske og mentale sundhedsmæssige fordele

Den ældgamle videnskab og teknologi som kaldes yoga er blevet særdeles popoulær de sidste mange år og det er let at forstå når man ser på de mange fordele.

Når vi siger “yoga”, betyder det for mange af jer sikkert nogle umulige fysiske stillinger bedre kendt som yoga øvelser. Det er ikke det, vi henviser til her. Yoga betyder simpelthen at være i perfekt harmoni. Når du er i yoga, er din krop, sind og energi og eksistens i absolut harmoni. Når din krop og sind er i en afslappet tilstand og på et vist niveau af lyksalighed, kan du være fri for så mange nagende lidelser. Lad os sige, du går og sidder på dit kontor med en nagende hovedpine. Din hovedpine er ikke en alvorlig sygdom, men bare den dunkende kan fjerne noget af din entusiasme for arbejdet og måske noget af din evne til den dag. Men med yogapraksis kan din krop og sind holdes på det højest mulige højdepunkt.

En ting som dog skal tages i mente er, at den type yoga som vi kender det i den vestlige verden er blot én af de 4 forskellige typer yoga der findes og det er hatha yoga som er den fysiske yoga hvor man igennem unikke stillinger kan forbedre sit mentale såvel som fysiske helbred.

Fordele ved at dyrke hatha yoga

 • øget fleksibilitet.
 • øget muskelstyrke og tonus.
 • forbedret åndedræt, energi og vitalitet.
 • opretholde et afbalanceret stofskifte.
  vægttab.
 • hjerte- og kredsløbssundhed.
 • forbedret atletisk præstation.
 • beskyttelse mod skade.

Fordele ved at dyrke yoga videnskab

 • reducere stress.
 • lindre angst.
 • hjælpe med at håndtere depression.
 • mindske smerter i lænden.
 • forbedre livskvaliteten hos personer med kroniske lidelser eller akutte sygdomme.
 • stimulere hjernens funktion.
 • hjælpe med at forebygge hjertesygdomme.

Grundlæggende, hvis din energikrop er afbalanceret og fuldt aktiveret, kan der ikke være nogen fysisk eller psykologisk lidelse i dig, det er simpelthen ikke muligt. Jeg kan vise dig hundreder og tusinder af mennesker, der gik ud af deres lidelser helt, simpelthen – ikke ved nogen behandling – blot ved at bringe en vis balance i systemet. Der er et vilkårligt antal mennesker. Det er ikke en slags mirakuløs ting, det er bare en dybere forståelse af systemet og systemet er et mirakel, der er ingen tvivl om det. Dette er et mirakel, er det ikke? Ingen?

Ja eller nej?

Det er et fænomenalt mirakel, er det ikke? Så magien er der allerede, du skal bare lege med den rigtigt, det er alt. Du behøver ikke at gøre noget ekstra magi. Allerede alt er magisk, er det ikke sådan i eksistensen? Ja eller nej? Hvert atom er en magi i sig selv, fordi vi stadig ikke har fundet ud af noget i sin helhed. Så meget enkelt, du behøver ikke at lave nogen stor yoga for at vride dig selv på hovedet og alt det der.

Simple ting; hvis du trækker vejret rigtigt og holder din krop i et vist niveau af balance, vil du se, at der ikke er behov for nogen form for lidelser. Lidelser er af to slags – den ene er smitsom; smitsom betyder, at det er en invasion udefra.

At vi skal beskæftige os med medicin – for det skal du til lægen. Men over halvfjerds procent af lidelserne på planeten er kroniske. Det betyder, at du producerer din egen lidelse, selvhjælp kaldes dette. Fordi ingen generer dig, vil du gerne gøre noget ved dig selv. Så de fleste… over halvfjerds procent af lidelserne er på grund af selvhjælp. Folk genererer lidelser indefra, og dette kan ikke helbredes med nogen medicin.

Du kan kun klare det, du kan aldrig helbrede det, men selve kilden til at lave denne krop er i os, den kommer indefra. Dit hjerte, lever, nyre alt fra…fremstillet indefra, ikke? Hvis du gør visse simple ting, hvis du tillader det, sker fiksering også indefra, og ethvert menneske er i stand til dette. Det er bare, at de aldrig har været opmærksomme på det. Eneste fordel er, at hvis du går til en læge, vil han gøre det; disse ting du skal gøre, det er det eneste problem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er yoga godt for?2021-12-28T07:15:22+00:00

Yoga er godt for både fysisk såvel som psykisk helbred. Yoga er meget mere end bare en række fysiske øvelser eller stillinger som mange tror, det er en hel videnskab og en meget unik teknologi.

Kilder

Go to Top