Sidst opdateret: 22.07.2021

Vi lægger stor vægt på sikkerhed, tryghed og privatliv på nettet og har derfor også et stort fokus på dette når du besøger en af vores hjemmesider, inklusiv den aktuelle du er på nu.

Dataansvarlig

Fonvig Group er dataansvarlig i overensstemmelse med lov om personoplysninger, i relation til registrering af data som indhentes på hjemmesiden www.steffenfonvig.dk.

Fonvig Group
Oberst Rodes Vei 50C
1152 Oslo
CVR-nr: NO-925414506

Politik for behandling af persondata

Fonvig Group lægger stor vægt på at du er tryg og sikker når du besøger vores hjemmesider, og vi behandler derfor dine og andre oplysninger, som du giver os og indsamler om dig i forbindelse med dit besøg med stor omhug i henhold til gældende lovgivning.

1. Hvilke oplysninger indsamler Fonvig Group og hvad bruges de til?

Vi registrerer de oplysninger, du selv afgiver, og de oplysninger du afgiver i dialogen med os som er nødvendige for:

– at kunne administrere og betjene dig som besøgende
– at kunne overholde øvrig gældende lovgivning

1.1. Øvrige oplysninger afgivet i dialog i forbindelse med dit besøg.

Når du besøger en af vores hjemmesider, vil der automatisk blive lagret cookies som hjælper til med at vise vores hjemmeside og bistår med opretholdelse af funktioner du finder på vores hjemmesider.

1.3. Oplysninger om brug af tjenesterne på hjemmesiden, www.steffenfonvig.dk

Oplysninger, om hvilke dele af hjemmesiden der besøges, opsamles i logfiler sammen med IP-adressen og oplysningerne bruges i forbindelse med videreudvikling af hjemmesiden, således at den optimeres efter kundernes behov.

Fonvig Group anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, som lagres i dit terminaludstyr gennem din browser. De cookies, Fonvig Group anvender, kan ikke indeholde virus, og der gemmes ingen personlige oplysninger.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone: http://minecookies.org/cookiehandtering. Vejledningen er opstillet for de fleste browsere samt smartphones.

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”. Medarbejdere i Fonvig Group, der er autoriseret hertil, har adgang til de indsamlede oplysninger. Endvidere videregives oplysninger i form af statistikker og lignende, uden angivelse af individuelle IP-numre, til de tilsluttede trafikvirksomheder, med det formål at få en bedre viden om brugen af hjemmesiden.

Fonvig Group anvender Google Analytics til at analysere færden på steffenfonvig.dk. Dette sker med henblik på at optimere hjemmesiden og gøre den mere brugervenlig. I den sammenhæng anvendes bl.a. cookies til at føre statistik over antallet af brugere, tidsforbrug på hjemmesiden, samt hvilke undersider der besøges. For at kunne varetage denne funktion sætter Google også cookies i dit terminaludstyr. Den anvendte IP-adresse videregives, i forbindelse med Google Analytics målinger, til Google. Se ovenfor under 1.3 om, hvordan du undgår disse cookies.

Du kan også fravælge generelt at indgå i Google Analytics målinger, se nærmere her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

2. Hvem har adgang til persondata?

Medarbejdere i Fonvig Group og i de tilknyttede investeringsselskaber, der har til opgave at betjene dig som kunde og behandle dine oplysninger, har adgang til de indsamlede persondata. Disse medarbejdere har kun adgang til at se og bruge dine oplysninger i det omfang dette er nødvendigt for at betjene og administrere dig som kunde eller for at overholde gældende lovgivning.

Fonvig Group videregiver alene oplysninger til de samarbejdspartnere, som har til opgave at varetage forskellige nødvendige funktioner i tilknytning til vores hjemmesiders virke.

3. Hvordan og hvor længe opbevarer vi oplysninger om dig?

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger i IT-systemer med kontrolleret og begrænset adgang.

Oplysninger om dig som kunde, dine indtrædelser/udtrædelser samt evt. beslægtede registreringer gemmes så længe, det er nødvendigt for at administrere dig som kunde, eller i øvrigt for at overholde gældende lovgivning.

4. Ændringer og opdateringer

Denne politik kan ændres.

Du kan altid øverst i denne politik se, hvornår politikken sidst er opdateret og/eller ændret. I tilfælde af væsentlige ændringer, vil dette blive oplyst ved en synlig meddelelse på fonvig-group.com.

5. Dine rettigheder

Som besøgende eller kunde hos Fonvig Group har du i henhold til persondataloven ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, kan du kræve disse data berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af personoplysninger. Du skal dog være opmærksom på, at vores behandling i langt de fleste tilfælde enten er et krav, der følger af lovgivningen, eller er nødvendig for, at du kan være kunde hos Fonvig Group, og vi kan betjene dig.

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvilke oplysninger Fonvig Group har registreret om dig, og hvordan de bliver behandlet, kan du rette henvendelse til:

Fonvig Group:
Oberst Rodes Vei 50C
1152 Oslo
Via e-mai til: Steffen@fonvig-group.com

6. Klager over informationsindsamling og -anvendelse

Fonvig Group (som dataansvarlig) er underlagt persondatalovens bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Persondataloven administreres af Datatilsynet. Oplever du en krænkelse af dit privatliv som følge af interaktion med Fonvig Group eller tilknyttede hjemmesider, kan du klage til Datatilsynet over Fonvig Group’s praksis.

Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
Fax: 33 19 32 18
Mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk